2020-08-04 22:55

Trei buletine de vot la alegerile din 26 mai

 |  23:35
Trei buletine de vot la alegerile din 26 mai

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, marți, că în şedinţa Guvernului de miercuri va fi emisă o ordonanaţă de urgenţă care vizează legislaţia electorală, în contextul în care Autoritatea Electorală Permanentă (AEP) a solicitat unele modificări în acest sens pentru referendumul din 26 mai şi alegerile europrlamentare.

Dar, ceea ce nu a spus Viorica Dăncilă, este că ordonanța care va fi dată miercuri va menționa că românii vor primi trei buletine de vot în momentul în care vor intra în secțiile de votare, unul pentru candidații la alegerile europarlamentare și încă două pentru fiecare întrebare a referendumului convocat de președintele Iohannis în 26 mai.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-05-07Parerea ta...

MERGETI LA VOT.............
08 Mai 2019

.......si votati pentru o Romanie democratica in cadrul familiei europene , FARA HOTI SI LICHELE ALE MAFIEI psd-alde-udmr-minoritati. Aceasta organizatie mafiota si-a batut joc de pensionari , de elevi de mame si copii de sanatate , educatie , justitiesi economie. G.I. O draKnea este toxic pentru viitorul european al Romaniei. Ei stiu doar sa FURE. VOTATI DA. LA REFERENDUMUL IMPOTRIVA HOTILOR SI BORFASILOR psd-alde.
ANONIM
08 Mai 2019

Mergeti la vot si votati impotriva trimisului Satanei de la Cotroceni!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz