2020-08-04 23:49

Trei miniştri din Guvernul Dăncilă depun luni jurământul

 |  10:16
Trei miniştri din Guvernul Dăncilă depun luni jurământul

Ceremonia de depunere a jurământului de învestitură în funcție a ministrului justiției, a ministrului fondurilor europene și a ministrului pentru românii de pretutindeni va avea loc luni, de la ora 17:00, la Palatul Cotroceni.

Noii titulari de la Justiţie, Dezvoltare şi de la Ministerul pentru românii de pretutindeni - Ana Birchall, Roxana Mânzatu şi Natalia Intotero - depun luni jurământul la Cotroceni.

Preşedintele Klaus Iohannis a respins oficial, vineri, propunerea lui Titus Corlăţean pentru portofoliul de viceprim-ministru pentru implementarea parteneriatelor strategice ale României. ”Nu se bucură de o reputaţie neştirbită, cerinţă esenţială”, a transmis, Iohannis, făcând referire la faptul că, pe vreme când era ministru de Externe, Titus Corlăţean ”a gestionat defectuos activităţi din domeniul său de competenţă”.

Peşedintele Iohannis a acceptat celelalte propuneri făcute de Viorica Dăncilă şi a semnat decretele aferente, luni de la ora 17.00 urmând să depună jurământul.

- Decret pentru revocarea doamnei Ana Birchall din funcţia de viceprim-ministru pentru implementarea parteneriatelor strategice ale României;

- Decret pentru numirea în funcţia de membru al Guvernului a doamnei Ana Birchall, ministrul justiţiei;

- Decret pentru numirea în funcţia de membru al Guvernului a doamnei Roxana Mînzatu, ministrul fondurilor europene;

- Decret pentru numirea în funcţia de membru al Guvernului a doamnei Natalia-Elena Intotero, ministrul pentru românii de pretutindeni.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-06-10Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz