2019-10-18 09:18

Tudorel TOADER a finalizat OUG-urile de modificare a Codurilor penale și le-a trimis la CSM pentru avizare

 |  20:09
Tudorel TOADER a finalizat OUG-urile de modificare a Codurilor penale și le-a trimis la CSM pentru avizare

Un proiect de ordonanţă de urgenţă pentru luarea unor măsuri referitoare la contestaţia în anulare în cazul completurilor de 5 judecători de la Înalta Curte a fost trimis de Ministerul Justiţiei spre avizare la Consiliul Superior al Magistraturii, potrivit unor surse judiciare, citate de Agerpres.

„Contestaţia în anulare pentru motivul prevăzut de art. 426 lit. d) teza I C.p.p. împotriva hotărârilor judecătoreşti definitive pronunţate în apel de către complete de 5 judecători ale Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie după intrarea în vigoare a Codului de procedură penală şi pentru care termenul de introducere a contestaţiei în anulare s-a împlinit anterior datei de 29 noiembrie 2018 poate fi introdusă de oricare dintre titularii acestei căi de atac prevăzuţi de art. 427 alin. (1) C.p.p., în termen de 60 de zile de la intrarea în vigoare a prezentei ordonanţe de urgenţă", se arată în proiect. Conform aceleiaşi surse, în cazul în care se admite contestaţia în anulare formulată în condiţiile primului alineat, cursul termenului prescripţiei răspunderii penale „se suspendă de la data desfiinţării hotărârii a cărei anulare se cere şi până la data pronunţării unei hotărâri ca urmare a rejudecării apelului". Sursele judiciare au precizat că Ministerul Justiţiei a mai transmis către CSM un proiect de act normativ pentru modificarea şi completarea Legii nr. 286/2009 privind Codul penal şi a Legii nr. 78/2000 pentru prevenirea, descoperirea şi sancţionarea faptelor de corupţie, dar şi un proiect de modificare şi completare a Legii nr. 135/2010 privind Codul de procedură penală, precum şi a altor acte normative. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-03-23Parerea ta...

TRADATORI DE TARA
22 Mar 2019

JOSNICULE AI TRADAT JURAMINTELE DE JUDECATOR SI FATA DE TARA , PENTRU UN BANDIT . ASA SA MORI BLESTEMAT DE DUMNEZEU
SLUGA MAFIEI PSD
23 Mar 2019

Acest gunoi uman trebui sa fie condamnat pe viata pentru distrugerea sistemului judiciar in favoarea BORFAȘULUI NATIONAL draknea. Este o CRIMA ce face acest nemernic de doi ani de zile cu justitia romana. S-a ajuns peste linia rosie. Tot nu scapati gunoaie bolsevice.
NEGRO
23 Mar 2019

Amenintat direct cu remanierea din partea gruparilor infractionale organizate, PSD_ALDE_UDMR, Slugarel a executat ignonimiile. Haosul din justitia romana va purta pentru lung timp numele fostului profesor de la Facutatea de Drept din Iasi. Iata unde a adus degringolada din invatamantul superior romanesc din ultimele trei decenii. A distruge un stat inseamna in primul rand a-i distruge elitele. Acesta a fost experimentul hoardelor bolsevice care au invadat Romania dupa 23 august 1944, aceasta este continuarea actiunilor lor prin resurectia agentilor KGB-isti dupa evenimentele din decembrie 1989. Dezmatul cu legile justitiei a inceput dupa alegerile din 2016, cand romanii au uitat de legile democratiei, de obligativitatea iesirii la vot pendru desemnarea adevaratelor elite politice. Atunci au aparut monstrii politici amorali, pe care-i intereseaza doar sa-si scape interlopii prin sacrificarea Romaniei. Atunci a aparut si fostul profesor din Iasi, dispus sa stearga bruma de reputatie pedagogica pentru un pumn de ruble. Ne va fi greu sa indreptam ceea ce au savarsit aceste otrepe, dar nu imposibil. Va mai fi viata si dupa ce acesti tradatori vor scapa de raspundere. Daca, totusi, romanii se vor destepta cu urmatoarele alegeri, atunci sa-i vedem pe devalizatori pe unde mai scot camasa. Daca nu, somnul natiunii va ingadui sa se nasca in continuare monstrii de talia lui Tudorel Toader, Serban Nicolae, Eugen Nicolicea, Liviu Nicolae Dragnea, Viorica Vasilica, Carmen Dan, Rovana Plumb, etc, etc. Este inca viu mesajul primului vers din Imnul National: Desteapta-te romane! Asa sa ne-ajute Dumnezeu!
ROMANIA TREZESTE-TE
23 Mar 2019

CE FACE T.T ESTE HOTIE LA DRUMUL MARE...................O SERLATANIE MAI MARE NU EXISTA ..................
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray