2019-07-18 01:40

Tudorel Toader, ANUNȚ de ultim moment: Nu intenţionez să DEMISIONEZ de la Ministerul Justiției

 |  12:12
Tudorel Toader, ANUNȚ de ultim moment: Nu intenţionez să DEMISIONEZ de la Ministerul Justiției

Tudorel Toader, ministrul Justiţiei, face o precizare pe pagina de Facebook, după izbucnirea scandalului privind cererea lui de a deveni notar. El spune că nu intenţionează să plece de la minister.

"Simple precizari !

"Dupa incetarea mandatului ca urmare a expirarii termenului pentru care a fost numit, judecatorul Curtii Constitutionale poate opta pentru intrarea in avocatura sau notariat, fara examen" - art. 69 aln 4) din Legea nr. 168/ 2018, pentru modificarea si completarea Legii nr. 47/ 1992 privind organizarea si functionarea Curtii Constitutionale, publicata in Monitorul Oficial al Romaniei, nr. 595 din 12 iulie 2018.

Nu intentionez sa demisionez de la Ministerul Justitiei", a scris Tudorel Toader pe Facebook.

Ministrul Justiţiei Tudorel Toader a cerut admiterea în Uniunea Notarilor Publici, fără examen, la Iaşi, lucru permis întrucât are calitatea de fost judecător al Curţii Constituţionale, ministrul solicitând apoi suspendarea din Uniunea Notarilor, pentru a nu se afla în incompatibilitate.

Ordinul prin care a fost pusă în aplicare decizia de admitere a solicitării lui Tudorel Toader, fiind instituit un post de notar la Iaşi pentru un judecător CCR, a fost emis o săptămână mai târziu, fiind semnat de secretarul de stat în Ministerul Justiţiei Nicolae Liviu Popa.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-09-04Parerea ta...

SLUGOIUL MAFIEI PSD.
04 Sep 2018

Dupa ce a distrus actul de justitie si a eliberat hotii , violatorii si pedofilii din puscarii , slugoiul mafiei psd SE FACE NOTAR . CEVA FIRESC IN MEDIUL UNIVERSITAR NU MAI AVEA LOC LA CE DEZASTRU A PRODUS DIN SLUGARNICIE FATA DE UN CONDAMNAT PENAL. ESTE CEL MAI JOSNIC MINISTRU CARE L-A AVUT ROMANIA IN ULTIMUL SECOL. SLUGA UNUI BORFAS CONDAMNAT PENTRU FURT DIN BANII DE HRANA A COPIILOR ORFANI DIN TELEORMAN.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray