2019-05-27 03:23


Tudorel TOADER, avertisment voalat pentru Liviu DRAGNEA: „Va veni un moment în care voi vorbi şi mai mult şi mai multe…”

 |  13:27
 Tudorel TOADER, avertisment voalat pentru Liviu DRAGNEA: „Va veni un moment în care voi vorbi şi mai mult şi mai multe…”

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a declarat că, deşi în prezent „dă răspunsuri uneori parţiale" referitoare la acţiunile sale, va veni un moment în care va vorbi „mai mult şi mai multe".

Întrebat dacă s-a simţit umilit la Bruxelles, aşa cum spunea liderul PSD, Liviu Dragnea, pentru că a prezentat doar câteva articole din ordonanţa pe care intenţiona să o dea, Toader a răspuns: „Lasă. Întrebaţi-l pe dânsul de ce, iar eu dau răspunsuri uneori parţiale, dar probabil că va veni un moment în care voi vorbi şi mai mult şi mai multe", informează Agerpres. Referindu-se la faptul că Liviu Dragnea nu l-ar mai susţine pentru funcţia de ministru, Toader a spus că nu îi transmite nimic acestuia. „Nu îi transmit nimic. Fiecare face ceea ce ştie şi ce crede", a spus Toader joi, la Parlament. Toader s-a aflat joi la Palatul Parlamentului într-o vizită cu un grup de studenţi. Liderul PSD, Liviu Dragnea, a solicitat Guvernului să înceteze cu discuţia despre Codurile penale şi totodată a apreciat că Parlamentul trebuie să finalizeze procedura pe marginea acestora. „Deci eu cer Guvernului în mod ferm să înceteze cu această discuţie la nesfârşit. Parlamentul începuse procedura de finalizare a votului pentru Codurile penale, după verificarea de la Curtea Constituţională. A fost o greşeală a PSD că a crezut în unii care au spus că vor da aceste Coduri prin Ordonanţe de urgenţă, ca să ajungă la final să se meargă, din câte am înţeles, cu vreo 7 - 8 articole la Bruxelles, într-o mare umilinţă. Deci, în ceea ce priveşte Codurile penale şi legislaţia respectivă, Parlamentul trebuie să-şi urmeze cursul pe care îl începuse. Că se vor adopta în această sesiune, în sesiunea următoare, când se vor adopta, aceste legi trebuie să fie finalizate pentru că au deasupra lor controlul CCR. Guvernul trebuie să se ocupe serios de programul de guvernare, când are de gând să adopte ceva anunţă azi şi adoptă într-o săptămână, nu putem lăsa să se discute despre nişte teme parazite luni de zile. Aici doamna prim ministru trebuie să ia o decizie, este apanajul dumneaei", a afirmat liderul PSD, pe 5 aprilie. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2019-04-11

TAGURI: tudorel toader, dragnea, avertisment
loading...


Comenteaza pe site


NEGRO
11 Apr 2019

Mos Pwla, ai avut prilejul sa vorbesti despre ce stii timp de peste doi ani. Ai tacut in vreji ai invratit-o in jurul cozii ca oaia capiata a lui Daea si acum faci pe Paunasul Codrilor. Dar vei fi scuipat de toata lumea. De opozitie pe care ai umilit-o fara incetare, si acum si de nea Ciordache si perversul Mucalicea ca nu l-ai scapat pe Guru de raspundere. De. Asa se intampla daca te amesteci cu zoaiele. Te mananca porcii. Nu mai vorbesc de cariera incropita tot prin amestecuri politicianiste. Dar unde coloana vertebrala nu e, numic nu e. La revedere, mosule, si ai grija sa nu te prinda rasaritul soarelui in Capitala Romaniei. Noi nu raspundem de ceea ce ti se poate intampla. Cei carora le-ai protejat infractiunile sunt gata de orice.
Random imageUltimele stiri


STARBAG