2019-10-18 21:49

Tudorel Toader, CONVOCAT de liberali să dea EXPLICAȚII în Senat

 |  19:04
Tudorel Toader, CONVOCAT de liberali să dea EXPLICAȚII în Senat

Ministrul Justiției, Tudorel Toader, va fi chemat la raport în Parlament după concluziile Raportului Greco, care critică în termeni duri justiția din România. Președintele PNL, Ludovic Orban a anunțat, miercuri, că liberalii îl vor convoca pe Toader la “Ora Guvernului”, la Senat, în contextul raportului Grupului statelor împotriva corupţiei al Consiliului Europei (GRECO).

"În concluziile raportului GRECO cred că puteţi recunoaşte foarte multe dintre obiecţiile pe care PNL le-a formulat faţă de modificările legilor Justiţiei şi, de asemenea, foarte multe obiecţii pe care le-am avut faţă de comportamentul general al coaliţiei de guvernământ împotriva sistemului de justiţie. Am luat decizia să îl convocăm pe ministrul Justiţiei în cadrul procedurii 'Ora Guvernului' la Senat pentru a prezenta Senatului şi opiniei publice domnul Tudorel Toader ce are de gând să facă ca ministru al Justiţiei, ţinând cont de concluziile prezentate în raportul GRECO, care în mod evident au o legătură directă şi cu ceea ce se întâmplă în Mecanismul de Cooperare şi Verificare, şi mai ales în ce măsură este dispus domnul Tudorel Toader ca ministru al Justiţiei să renunţe la girarea asaltului sistematic pe care îl fac formaţiunile de guvernământ PSD şi ALDE împotriva independenţei justiţiei şi împotriva luptei împotriva corupţiei.

Nu poţi să nu ţii cont de acest raport. Grupul statelor împotriva corupţiei este o organizaţie importantă cu mare influenţă - poate influenţa multe decizii la nivel european, care pot să ne dezavantajeze dacă actualii guvernanţi nu se trezesc din nebunia de care sunt dominaţi de la câştigarea alegerilor", a spus Orban la Parlament, după şedinţa Biroului Executiv al PNL, potrivit Agerpres.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-04-11Parerea ta...

ANONIM
11 Apr 2018

NU ESTI OM CI UN KKT.............
DR.FU MAN CIU
11 Apr 2018

Personal marele maestru Coco Calin (Kuki, pentru a-mici) ii vada un cap in gura celebrului masonel de Iasi,care chiar nu a gresit cu nimic,decat ca exista!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray