2020-02-18 21:04

Tudorel TOADER, dispută pe Facebook cu fostul europarlamentar Adrian SEVERIN: „La câte interese are în justiţie, mai nou mă critică şi un anume Severin!”

 |  13:30
Tudorel TOADER, dispută pe Facebook cu fostul europarlamentar Adrian SEVERIN: „La câte interese are în justiţie, mai nou mă critică şi un anume Severin!”

Tudorel Toader şi Adrian Severin duc o dispută pe Facebook, după ce fostul europarlamentar l-a numit pe ministru „un decident impotent, laş, tranzacţionist sau iresponsabil”, informează News.ro.

„Dacă o problemă urgentă nu este soluţionată urgent de un decident impotent, laş, tranzacţionist sau iresponsabil, înseamnă că ea nu este urgentă. Aşa ne învaţă filosoful Tudorel”, a scris Severin, pe contul său de Facebook.

A venit și replica ministrului, tot pe reţeaua de socializare: „La câte interese are în justiţie, mai nou vorbeşte/ mă critică/ şi un anume Severin!”.

„În lipsă de argumente, ministrul Toader adoptă metoda atacului la persoană. Ruşine! Am interesul edificării unei justiţii echitabile. Opusul celei păstrate de dl Toader”, a replicat Adrian Severin.

Fostul europarlamentar a fost condamnat definitiv, în 16 noiembrie 2016, de instanţa supremă, la patru ani de închisoare cu executare, fiind găsit vinovat de luare de mită şi trafic de influenţă, respectiv pentru că, în perioada decembrie 2010 - martie 2011, a acceptat promisiunea a doi jurnalişti de la „Sunday Times" de a-i plăti 100.000 euro anual, în schimbul depunerii de amendamente în comisiile de specialitate ale Parlamentului European.

Severin a fost eliberat condiţionat în 28 februarie 2018 după ce a executat un an şi trei luni din pedeapsa de patru ani de închisoare.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-04-07Parerea ta...

ANONIM
07 Apr 2019

"Prestație" cu "o consistentă încărcătură diplomatică" , ?
GHITA BIN LADEN CIUMA ROSIE
07 Apr 2019

in calitate de ce vorbeste puscariasul-sobolan rosu?
S-AU CERTAT,
07 Apr 2019

DOUĂ GUNOAIE!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine