2019-12-11 22:31

Tudorel Toader, EXPLICAȚII despre OUG pe care PSD vrea să le adopte Guvernul

 |  17:56
Tudorel Toader, EXPLICAȚII despre OUG pe care PSD vrea să le adopte Guvernul

Ministrul Justiției, Tudorel Toader, a participat din nou la ședința Comitetului Executiv Național al PSD. De data aceasta, liderii PSD au decis să adopte câteva OUG care vizează modificarea Codurilor Penale pentru punerea lor în acord cu deciziile CCR.

”Nu particip la discuțiile politice. Orice problemă trebuie să aibă un fundament juridic. Dacă nu ai temei juridic nu poți lua o măsură legală. S-a discutat despre finalizarea soluțiilor din Codul Penal și Codul de Procedură penală, unele declarate neconstituționale, unele declarate neconstituționale în parte. Vom vedea în ce măsură vor fi adoptate una sau două OUG a soluțiilor legislative care au fost declarate constituționale. Din moment ce au fost declarate constituționale de CCR înseamnă că pot intra în fondul activ al legislației.

Soluțiile declarate neconstituționale trebuie puse în acord cu deciziile CCR de către legiuitor. Asta vom face la Ministerul Justiției și vom vedea în ce măsură le vom transmite într-o ordonanță adoptată de Guvern.”, a declarat Tudorel Toader, citat de stiripesurse.ro.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-12-10Parerea ta...

RO TARA FARA ROST
11 Dec 2018

SOLDOVENE UNDE SI CAND IN ISTORIA OMENIRII HOTII AU PRADUIT TARA INFOMETAND POPORUL , APOI IN NUMELE CLEPTOCRATIEI AU JUNS SA GUVERNEZE SI SA EMITA LEGI PENTRU IERTAREA FARADELEGILOR COMISE DE EI ......????
TRADATORI DE TARA
11 Dec 2018

SA FII BLESTEMAT TRADATORULE DE NEAM
Doresc sa comentezMAI VECHI...

TuDorel-Fane-Gongorel TOADER De mai bine de un an și jumătate, Tudorel Toader a ajuns vedeta României, după ce ani la rând n-a știut nimeni de el, deși a fost judecător la Curtea Constituțională a României
22 Noi 2018

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray