2019-05-26 04:10


Tudorel TOADER, în dizgrația lui DRAGNEA: „Nu mai poate continua așa!”. Vezi ce l-a înfuriat pe șeful PSD

 |  16:26
 Tudorel TOADER, în dizgrația lui DRAGNEA: „Nu mai poate continua așa!”. Vezi ce l-a înfuriat pe șeful PSD

Guvernul trebuie să înceteze cu „această discuţie la nesfârşit" pe tema ordonanţelor de urgenţă referitoare la Codurile penale, iar Parlamentul trebuie să finalizeze procedura începută în acest sens, a declarat vineri preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, lider al PSD, care a afirmat că ministrul Tudorel Toader „nu mai poate continua aşa".

„În ceea ce priveşte ordonanţa, eu vă spun sincer că în ziua de miercuri m-am amuzat: vedeam, aşa, un fel de teatru cam ieftin. Îi vedeam pe unii de la Bruxelles care ţipau şi care urlau şi care ameninţau. (...) Pentru ce era acest teatru? Domnul Toader să înţeleagă că nu mai poate continua aşa, trebuie să înceteze cu această atitudine. Mulţi colegi îmi spun că de fapt toată intenţia dumnealui a fost din ianuarie să ridice aceste subiecte în dezbatere şi ca să discutăm trei luni de zile nu de ce avem de făcut în România reală - nu în România imaginară - şi a tot anunţat că va da nişte ordonanţe de urgenţă care de fapt nu s-au dat şi despre care nu are intenţia să le dea vreodată", a declarat Dragnea, la Călăraşi, informează Agerpres. El a solicitat Guvernului să înceteze cu discuţia despre Coduri şi totodată a apreciat că Parlamentul trebuie să finalizeze procedura pe marginea acestora. „Deci eu cer Guvernului în mod ferm să înceteze cu această discuţie la nesfârşit. Parlamentul începuse procedura de finalizare a votului pentru Codurile penale, după verificarea de la Curtea Constituţională. A fost o greşeală a PSD că a crezut în unii care au spus că vor da aceste Coduri prin Ordonanţe de urgenţă ca să ajungă la final să se meargă, din câte am înţeles, cu vreo 7 - 8 articole la Bruxelles într-o mare umilinţă. Deci, în ceea ce priveşte Codurile penale şi legislaţia respectivă, Parlamentul trebuie să-şi urmeze cursul pe care îl începuse. Că se vor adopta în această sesiune, în sesiunea următoare, când se vor adopta, aceste legi trebuie să fie finalizate pentru că au deasupra lor controlul CCR. Guvernul trebuie să se ocupe serios de programul de guvernare, când are de gând să adopte ceva anunţă azi şi adoptă într-o săptămână, nu putem lăsa să se discute despre nişte teme parazite luni de zile. Aici doamna prim ministru trebuie să ia o decizie, este apanajul dumneaei", a afirmat liderul PSD. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2019-04-05

TAGURI: dragnea, tudorel toader, oug, justitie, psd
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


TRADATORI DE TARA
06 Apr 2019

DESFINTAREA GRUPARII DE BANDITI ORGANIZATI , TRADATORI DE TARA , MAFIA P S D . SI TRECEREA IN AFAREA LEGI , PRECUM FASCISTI . SINGURA CALE DE SCAPAREA TARI DIN DEZASTRU , FACUT DE BANDITI CEKA OLTENESTI . DESFINTAREA PARLAMENTULUI MAFIOT SI ALEGERI ANTICIPATE FACUTE DE COMUNITATEA EUROPEANA
ANONIM
06 Apr 2019

@TRADATORI DE TARA. POLITICA Romaniei postdecembriste, reprezentata in majoritatea cazurilor de impostori semidocti sau oportunisti precum si lipsa de CIVISM a poporului roman, a facilitat adincirea, fara margini a crizelor de COMPETENTA si MORALITATE instalate in procesul complex de administrare a destinelor natiunii, cu consecinte deosebit de grave in toate domeniile vietii. ERORILE si ABUZURILE comise de toate administratiile si guvernele postdecembriste isi pun amprenta in mod dezastruos asupra evolutiei poporului roman care de 30 de ani se afla intr-un proces continuu de prabusire abisala. In anul 2019, in Romania, economia, partidele politice şi presa sunt controlate de cei cu interese economice puternice. Situaţia existenta, (declinul national), se poate schimba doar printr-o “MIŞCARE DE REFORMARE POLITICĂ". (Theodore Roosevelt rămâne memorabil în istoria mondiala pentru ca a reformat S.U.A. luptand cu succes împotriva oligarhilor si impostorilor din societatea politica a vremii). Numai consolidand instituţiile statului de drept si limitând puterea economică si politica a oligarhilor si impostorilor este posibilă schimbarea istoriei neamului in interesul progresului general. Doar, DIMINUAREA SARACIEI, ELIMINAREA ANARHIEI SI LIMITAREA PUTERII OLIGARHILOR va face posibila, garantarea diferenţei de opinie şi va asigura "capacitate adevărului de a combate greşeala si minciuna" precum si eliminarea riscului de activare a oricarui tip de dictatura. Printre ELEMENTELE ESENTIALE pe care “românii progresisti” trebuie să le promoveze, ca factori de reusita, pentru asigurarea conditiilor firesti impuse de teza fundamentala a succesului social si anume "capacitatea adevărului de a combate greşeala si minciuna" in vederea asigurarii la nivel national a unei schimbari pozitive garantate, se pot evidentia: 1. - Statuarea unui "sistem judiciar fidel statului de drept, care să protejeze orice persoan
ANONIM
06 Apr 2019

1. - Statuarea unui "sistem judiciar fidel statului de drept, care să protejeze orice persoană de încercările statului de a elimina diferenţele de opinie si sa sanctioneze fara echivoc delictele politice"; 2. - Normalizarea “vietii religioase prin purificare si recurgere la exigentele randuielilor crestin-ortodoxe a celor ce slujesc, imparatiei lui Dumnezeu, in numele poporului roman”. 3. - Infiintarea de "partide politice democratice puternice, independente de oligarhii financiari şi dedicate asigurării bunăstării românilor obişnuiţi, majoritari si consolidarii clasei de mijloc"; 4. - Asigurarea "unei pieţe libere, protejată de concentrare economică pronunţată, prin existenţa unor legi antitrust şi a unor reglementări raţionale care sa impuna un sistem fiscal etic progresist". 5. - Promovarea unei prese "independente nu doar fata de stat, ci şi fata de interesele economice a celor care folosesc presa pentru a manipula discursul si opiniile publice". Fără realizarea si pretuirea valorilor sociale si umane fundamentale nici o schimbare de durată, in viata publica din Romania, nu este posibilă pentru exercitarea drepturilor si libertatilor oferite de Dumnezeu romanilor ca fiinta colectiva.
Random imageUltimele stiri


STARBAG