2019-09-20 02:42

Tudorel Toader, în PERICOL? Anunț de ultimă oră făcut de Victor Ponta

 |  23:03
Tudorel Toader, în PERICOL? Anunț de ultimă oră făcut de Victor Ponta

Victor Ponta a anunțat, într-o intervenție pentru B1 TV, că Pro România va vota moțiunea simplă depusă de Opoziției împotriva Ministrului Justiție, Tudorel Toader.

”Noi de obicei nu ne-am băgat în poveștile astea. Nu facem parte nici dintre cei care ”hai să facem ce putem să-l scăpăm pe Dragnea și Vâlcov de pușcărie și atunci aruncăm toată țara în aer”, nu suntem nici cu ăia care vor pe toată lumea la închisoare, mai puțin când e vorba de ei. De data aceasta, fiind vorba de o moțiune la o zi după ce a fost adoptată în Guvern o Ordonanță împotriva avizului negativ al CSM, atunci da, vom vota, pentru că ni se pare absolut inadmisibil ca Guvernul, Ministrul Justiției, să promoveze o Ordonanță care are avizul negativ unanim al CSM.

Totuși, am zis toți că bătăliile politice sunt bătălii politice, dar pe zona de justiție hai să lăsăm CSM. CSM a dat aviz negativ în unanimitate, Tudorel Toader și Guvernul au adoptat o Ordonanță - o bulibășeală generală, fie vorba între noi -, motiv pentru care, ca să arătăm că e ceva ce nu trebuie să se întâmple, vom vota moțiunea simplă”, a declarat Victor Ponta pentru B1tv.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-03-05Parerea ta...

GHITA BIN LADEN CIUMA ROSIE
05 Mar 2019

”Tovarăşul ministru ţine cuvântări legate de drepturile omului, dar uită nişte speţe importante, uită de Ionel, acel român care avea nevoie să pună ceva pe masa copiilor şi care a cumpărat o vacă şi un viţel şi după câteva zile a vândut viţelul. Dar numai că în această operaţie abominabilă a intervenit procurorul comunist Tudorel Toader şi a devoalat această faptă inimaginabilă, şi l-a trimis în judecată, şi a cerut pentru el închisoare. Acesta este omul care vă ţine dumneavoastră prelegeri despre drepturile omului, despre respectarea drepturilor omului"
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray