2019-10-18 21:41

Tudorel Toader, primele precizări despre REMANIERE: ”Mi-e INCOMOD”

 |  21:51
Tudorel Toader, primele precizări despre REMANIERE: ”Mi-e INCOMOD”

Ministrul Justiției, Tudorel Toader, a declarat, vineri, că nu a discutat cu Liviu Dragnea despre remanierea sa din Guvern. În ultimele zile s-a vehiculat de mai multe ori remanierea lui Toader. Într-o declarație de presă, Dragnea a punctat că postul de ministru al Justiției aparține PSD, iar Toader, deși nu este înscris în niciun partid politic, este susținut de ALDE.

'Cu preşedintele (nr-Dragnea), ne întâlnim, nu foarte des, dar ne întâlnim în chip necesar, pentru că el este preşedinte la o alianţă care susţine un guvern politic din care eu fac parte, chiar dacă nu sunt membru al niciunui partid (...) Nu consideraţi nefirească întrevederea dintre un ministru şi preşedintele partidului care face parte din alianţa de guvernare. (...)Nu am vorbit despre aşa ceva, pentru că mi-ar fi incomod să deschid eu subiectul şi chiar n-ar fi deloc adecvat. Eu îmi îndeplinesc atribuţiunile până în momentul în care apare în MO un nou ministru al Justiţiei'', a spus Toader, citat de Agerpres.

El a mai spus că, prin preluarea preşedinţiei rotative, ministrul Justiţiei din România va avea un rol important în Consiliul de Justiţie şi Afaceri Interne din UE, în colaborare cu puterea judecătorească.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-09-28Parerea ta...

PSD GIO.
29 Sep 2018

In conformitate cu constitutia Romaniei si legea partidelor politice ORGANIZATIA MAFIOTA PSD POATE FI SCOASA IN AFARA LEGII. NU REPREZINTA INTERESELE POPORULUI CI INTERESE DE GRUP SI DAU LEGI PENTRU SALVAREA UNUI PUSCARIAS(draknea) SAU A UNUI GRUP INFRACTIONAL.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray