2019-09-21 01:36

Tudorel Toader, răspuns scurt și IRONIC pentru Klaus Iohannis

 |  18:52
Tudorel Toader, răspuns scurt și IRONIC pentru Klaus Iohannis

Ministrul Justiției, Tudorel Toader, îi răspunde lui Klaus Iohannis, după ce șeful statului l-a numit infractor și penibil.

”Mi se pare total greșită solicitarea de revocare, greșită din punct de vedere politic, iar din punct de vedere legal voi scrie ceva atunci când va fi situația de așa natură.Ne aflăm într-o zonă în care infractorii încearcă să acapareze justiția, și pe cine nu vor putea acapara sau unde văd ei că nu au șanse, vor să-i îndepărteze. n ceea ce privește revocarea procurorului general, un demers aiuritor al acestui ministru și cu corolarul la fel de aiuritor, de povești, manipulări publice, și așa mai departe... Penibilă fază!”, asta a spus, marți la prânz, președintele României, Klaus Iohannis.

”Eu îmi voi respecta competențele!”, i-a transmis ministrul Justiției.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-11-06Parerea ta...

ANONIM
06 Noi 2018

Individul asta ingamfat crede ca suntem prosti Nu acromegalule nu suntem o natie de prosti sa ne duci tu cu minciuni sfruntate Daca esti bolnav dute la tratament si nu mai minti Hot parsiv si mincinos
MAFIA
06 Noi 2018

sinistru asta s-a transformat in avocatul infractorului dragnea.asta trebuie jucat in picioare.cum v-a ma iedi asta pe strada nu se stie.
ACROMEGAL SASALAU
06 Noi 2018

Ingamfatul SAS cu familia infractoare El si carmencita fac si desfac Prostii astia nu vad nu stiuBai sas credeam ca esti Mesia lucrului bine facut cum te laudai dar esti un potlogar ingamfat mincinos si hot bai otreapa parsiva Ai facut numai prostiiSibiul ala l ai vopsit un pic prin centru iar prin cartiere e plin de egrasie si mizerie Banii s au dus i ai papat Ameninti ,la asta te pricepi Furi iti bat joc si ameninti Osa ti venim o data de hac bai mizerie umana
COADA DRACULUI
06 Noi 2018

SCIRBA COMUNISTA - BOLSEVICA - POLITRUC ORDINAR MAFIOT . FACI JUSTITIA DE RIS SI PROFESORI CARE TE-A INVATAT . CLOACA POLITICA GASCA BOLSEVICA .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray