2020-07-11 12:07

Tudorel Toader, REACȚIE FERMĂ după ce președintele Iohannis i-a cerut DEMISIA

 |  16:50
Tudorel Toader, REACȚIE FERMĂ după ce președintele Iohannis i-a cerut DEMISIA

După ce președintele Iohannis i-a cerut demisia, Ministrul Justiției, Tudorel Toader a declarat că modificările codurilor au survenit în Parlament, pentru că la Ministerul Justiţiei au fost elaborate doar proiectele de lege pentru aceste modificări. Toader a mai spus că Preşedintele ar trebui să ştie aceste aspecte.

„Presedintele Comisiei speciale a exprimat pozitia legiuitorului. Reamintesc faptul ca la MJ au fost elaborate proiecte de lege pt modificarea Codului penal si de procedura penala pentru punerea de acord cu deciziile CCR si pentru transpunerea a doua directive! Restul modificarilor celor doua Coduri au survenit in Parlament! Presefintele stie, sau ar trebui sa stie, aceste aspecte!”, a declarat ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, pentru MEDIAFAX.

”Intr-o lume normala, este inadmisibil ca Presedintele Republicii sa astepte demisia Ministrului Justitiei pentru proiecte de acte normative care nu au fost initiate, elaborate sau promovate de catre Ministerul Justitiei- ma refer la modificarile aduse Codului penal si Codului de procedura penala !Ramane valabil ceea ce afirmam si in cursul zilei de ieri - este preferabil ca intai sa ne documentam apoi sa vorbim !”, a reacționat mai apoi pe pagina sa de Facebook Tudorel Toader.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-10-19

In legatura cu acest articol...

Klaus Iohannis cere DEMISIA Ministrului Justiției, Tudorel Toader. Care sunt MOTIVELE

Comisia Veneția, raport DEVASTATOR pe Legile Justiției. Care sunt RECOMANDĂRILE
Parerea ta...

ANONIM
19 Oct 2018

Perfect il plezneste ministru pe acest STERP....
SLUGOIUL MAFIEI PSD OUT.!
19 Oct 2018

Acest impostor cu aproape 30000 lei pe luna din taxele si impozitele romanilor a distrus sistemul judiciar si imaginea Romaniei in UE pentru a salva de puscarie pe cel mai mare HOT dupa voiculescu. Out ! golan imputit !
ANONIM
22 Oct 2018

Impostor este homalaul iohanus amantul criminalului pohontu
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz