2020-08-07 00:46

Tudorel TOADER se spală pe mâini în SCANDALUL legilor justiției: „Niciuna dintre propunerile declarate NECONSTITUȚIONALE nu a venit de la Ministerul JUSTIȚIEI!”

 |  13:36
Tudorel TOADER se spală pe mâini în SCANDALUL legilor justiției: „Niciuna dintre propunerile declarate NECONSTITUȚIONALE nu a venit de la Ministerul JUSTIȚIEI!”

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a declarat, miercuri, după dezbaterea din plenul Parlamentului European privind reforma în justiţie şi statul de drept din România, că niciuna dintre propunerile declarate neconstituţionale de către Curtea Constituţională în cele trei legi ale justiţiei nu a venit de la Ministerul Justiţiei, informează News.ro.

Tudorel Toader a amintit, într-o conferinţă de presă susţinută la Strasbourg, după dezbaterea din PE, că iniţial la Ministerul Justiţiei au fost elaborate două proiecte de lege prin care s-a propus modificarea legilor justiţiei.

"Spun ceea ce am spus de mai multe ori - în media nu am convingerea că s-a subliniat astfel încât lumea să înţeleagă. De la Ministerul Justiţiei am făcut două proiecte de lege în care am propus modificarea legilor justiţiei, am făcut şi draftul în care pe 18 pagini urma să se solicite şi avizul Comisiei de la Veneţia. Pe 25 octombrie 2017, Comisia specială a solicitat draftul, l-am dat electronic pe structura legii 24, inclusiv draftul de solicitare de aviz de la comisie. Comisia a rupt proiectul în trei, a făcut trei proiecte de lege de modificare şi mai departe este ceea ce ştim. La minister am făcut proiect de lege pentru modificarea Codului penal şi a Codului de procedură penală în acord cu deciziile CCR. La fel, la minister am făcut proiect de lege pentru modificarea Codului penal şi de procedură penală în acord cu deciziile Curţii Constituţionale, un alt proiect pentru modificarea Codului penal şi de procedură penală în acord cu Directiva privind confiscarea extinsă, respectiv Directiva privind prezumţia de nevinovăţie. Mai departe, au trecut prin Guvern şi Guvernul a dezvoltat acele proiecte pe care noi le-am elaborat şi Guvernul le-a aprobat. Ce aş spune cu titlu personal - că dintre soluţiile legislative care au fost declarate neconstituţionale de către CCR în cele trei proiecte de lege pentru modificarea legilor justiţiei, niciuna dintre propuneri nu a plecat de la Ministerul Justiţiei", a declarat Toader.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-10-03Parerea ta...

NEGRO
03 Oct 2018

Tovarase notar, dumitale ai fost creierul acestor facaturi. Te-ai spalat pe maini cu stapanii carora le-ai pupat picioarele. In fata democratiei adevarate nu vei scapa. Nu esti altceva decat cel ce esti! Asasinul justitiei romanesti pentru beneficiul burgheziei proletare PSD-ALDE (am citat in guru dumneavoastra, V. I.Lenin). Tovarase Talharel, cine se amesteca cu zoaiele, il mananca porcii. Asa ca nu te mai spala cu toate apele lui sarmanul Bahlui! Hoasca batrana, ti-ai batut joc de o cariera modesta!
ANONIM
03 Oct 2018

HAI SICTIR
# CUM ????
11 Oct 2018

Șeful LE monitorizează,auditează,îndreapdă pe CELE STRÂMBE : CINE se scuză seACUZĂĂĂ....!!!!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz