2020-02-21 15:21

Tudorel Toader sugerează că a fost înlocuit de PSD pentru că nu a susținut OUG pe amnistie și grațiere

 |  12:34
Tudorel Toader sugerează că a fost înlocuit de PSD pentru că nu a susținut OUG pe amnistie și grațiere

Tudorel Toader continuă seria de mesaje în care face precizări subtile privind ruptura cu PSD care a dus la debarcarea sa din fruntea Ministerului Justiției.

Duminică, fostul ministru a distribuit un articol în care se precizează pe surse că principalul motiv al conflictului Tudorel Toader – PSD stă în refuzul acestuia de a emite ordonanța de urgență privind amnistia și grațierea.

De asemenea, în articolul stiripesurse.ro distribuit de Tudorel Toader se precizează că în spatele conflictului se mai află și cele două avize negative date de Ministerul Justiției asupra ordonanței de urgență privind Fondul Suveran de Dezvoltare și Investiții, proiectul "de suflet" al lui Liviu Dragnea.

Astfel, refuzul lui Tudorel Toader de a promova o ordonanța de urgență privind codurile penale ar fi doar picătura care a umplus paharul și a dus la decizia PSD de a îl înlocui pe acesta.

Tudorel Toader a distribut materialul în care se precizează aceste motive fără a face vreun comentariu, dar faptul că acesta promovează rar articole de presă arată că este de acord cu cele menționate.

Reamintim că, Tudorel Toader a demisionat săptămana trecută, după ce PSD i-a retras sprijinul politic. Președintele Klaus Iohannis a semnat demisia acestuia, dar nu a acceptat și numirea lui Eugen Nicolicea. Ministerul Justiției este condus acum interimar de vicepremierul Ana Birchall.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-04-29Parerea ta...

# GREșIT
29 Apr 2019

Ăsta e ,, BUMERANGU " de justiție predată în COPOU...
ANONIM
29 Apr 2019

ASA LUCREAZA MAFIA POLITICA, DE 30 DE ANI, IN Romania balcanica de secole...........
NEGRO
29 Apr 2019

Sa nu uitam, nea sluga de partid! Ai eliminat prin ievaluare tip grup infractional PSD-ALDE pe doamna Kovesi. Ai emis OUG privind contestatia in anulare din 21 ian. 2019 si ai eliberat 14 mii de criminali. Nu ai mai continuat cu igniminiile pentru ca stiai ca deja esti bun pentru catuse. Prin urmare nu mai face pe fecioara neprihanita, ca ai mancat ce ai cerut cu polonicul. Sa-ti fie de bine acolo unde esti, dar sa stii ca si de acolo vei fi ievaluat de cei pe care i-ai facut de ras. Oricum, Bahluiul darg si scump nu va avea apa sa-ti spele bubele, mucegaiul si noroiul constiintei de fost jurist parat!
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
29 Apr 2019

in ceasul al 12-lea tudorel si-a dat seama ca nu e bine sa fie complice cu mafiotii flausatului//asa ca a demisionat fara sa le dea OUG pe justitie...la un moment dat asta este calea legala,daca vrei sa dai o lege o votezi in Parlament si ti-o asumi politic ca si partid,nu pui pe ministru sa dea ordonanta.PSD se duce dracului la urmatoarele alegeri// cIUMA Rosie la TOMBERONUL DE GUNOI
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine