2019-11-21 08:40

Tudose atrage ATENȚIA: ”Dacă ne abatem de la programul de la programul de guvernare, CEVA SCÂRȚÂIE”

 |  16:09
Tudose atrage ATENȚIA: ”Dacă ne abatem de la programul de la programul de guvernare, CEVA SCÂRȚÂIE”

Fostul premier Mihai Tudose a vorbit, luni, despre documentul trimis la Comisia Europeană în care se propune îngheţarea salariilor în sectorul bugetar. El a afirmat că nu a auzit o propunere oficială în acest sens, dar că „dacă ne abatem de la el înseamnă că ceva scârțâie”.

„Eu nu am auzit de așa ceva, oficial. Efectiv nu am văzut. Nu știu dacă ar însemna un lucru foarte bun, avem niște promisiuni, un program de guvernare, dacă ne abatem de la el înseamnă că ceva scârțâie”, a declarat Mihai Tudose, la Parlament.

Deputatul PSD a adăugat că urmează să fie organizat un CEx al PSD și va solicita explicații, însă deocamdată este neclară data acestuia.

Ministrul de Finanțe „să ne spună și nouă ceva despre ce e vorba”, a mai spus fostul premier.

Întrebat dacă Eugen Teodorovici trebuia să se consulte cu Parlamentul în acest sens, el a răspuns că „nu știu ce trebuia să facă”.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-10-22Parerea ta...

PROGRAM DE NEGUVERNARE
22 Oct 2018

''Salariile pana in 2000 lei vor fi NEIMPOZABILE INCEPAND CU 1 IANUARIE 2018 ''. F. A. L. S. - MINCIUNA MARCA PSdraknea mafiotu. TVA redus de la 19% la 18% ''. F. A L. S - MINCIUNA. "" vom construi 2000 scoli si gradinite "". FALS -MINCIUNA. ASTA ATI VOTAT ROMANI !
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray