2020-08-10 19:48

Tur de forță pentru IOHANNIS. Unde va fi prezent sâmbătă șefului statului

 |  15:48
Tur de forță pentru IOHANNIS. Unde va fi prezent sâmbătă șefului statului

Preşedintele României, Klaus Iohannis, va fi prezent sâmbătă la Iași, la Adunarea Regională a organizaţiilor PNL din regiunea Nord-Est, unde sunt așteptați peste 1.500 de membri şi susținători din Moldova. Reamintim că luni după-amiază, șeful statului va participa la Adunarea Regională a organizaţiilor PNL Nord-Vest care va avea loc la Cluj-Napoca.

Liderul filialei judeţene PNL Iaşi, deputatul Costel Alexe, a declarat luni că este pentru a treia oară în acest an când preşedintele Klaus Iohannis vine la Iaşi, după ce în luna ianuarie a oferit oraşului titlul de de „Capitală Istorică a României”, iar în luna mai a participat la dezbaterea proiectului „România Educată”.

„Nu ne mai permitem să asistăm la batjocura şi umilinţele pe care PSD ni le livrează de trei ani. Este un demers de responsabilitate civică şi politică să recredibilizăm instituţiile statului şi să clădim o Românie normală. Fac un apel public către antreprenori, reprezentanţi ai societăţii civile, ai mediului economic şi academic, politicieni sau simpli cetăţeni, reprezentanţi ai profesiilor liberali şi către toţi oamenii de bună credinţă, să vină alături de proiectul preşedintelui Klaus Iohannis, să se implice activ în următoarele luni de campanie şi împreună să oferim Iaşului şi României un climat de stabilitate, prosperitate şi normalitate socială”, a afirmat, într-un comunicat de presă, preşedintele PNL Iaşi Costel Alexe.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-09-30Parerea ta...

ANONIM
30 Sep 2019

DUMMKLAUS S.A TREZIT DIN LETARGIE ???.... Azi toti liderii lumii au fost laParis ptr funerariile unui presedinte care a facut istorie....el se duce laorganizatiile pnl ...DECI FACE POLITICĂ...imi este silă de asa specimen de presedinte...
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz