2020-07-06 21:31

Turcan, după ce PNL Sibiu a obţinut 48,33%: Sibienii sunt parteneri ai preşedintelui Klaus Iohannis

 |  09:01
Turcan, după ce PNL Sibiu a obţinut 48,33%: Sibienii sunt parteneri ai preşedintelui Klaus Iohannis

Preşedintele PNL Sibiu, Raluca Turcan, a anunţat, luni dimineaţă, că rezultatele finale ale alegerilor arată că PNL a obţinut 48,33% în judeţul Sibiu, fiind urmat de Alianţa USR PLUS cu 25,02% şi PSD cu 11,02%. Turcan a apreciat că sibienii sunt în continuare ”parteneri” ai preşedintelui Klaus Iohannis şi au transmis un mesaj clar ”legea să fie respectată şi aplicată, ţara să fie cât mai implicată în Europa”.

Raluca Turca a anunţat, luni dimineaţă, pe pagina sa de Facebook, rezultatele finale ale votului de duminică pentru judeţul Sibiu: PNL - 48,33%, Alianţa 2020 - 25,02%, PSD - 11,02%.

”Sibienii îşi văd viitorul demn şi prosper doar într-o Românie europeană. Sibienii sunt parteneri ai preşedintelui Klaus Iohannis în proiectul pentru o Românie dreaptă. Mesajul la vot al sibienilor a fost unul cât se poate de clar - legea să fie respectată şi aplicată, ţara să fie cât mai implicată în Europa. Prin referendum, Presedintele Iohannis a supus votului popular calea corectă pentru ţară. Calea corectă, confirmată de români, este cea a legii, nu cea a fărădelegii propusă de PSD şi ALDE”, a scris Turcan pe Facebook.

Potrivit datelor transmise de Biroul Electoral Central, la alegerile pentru Parlamentul European au votat 55,08 dintre sibienii înscrişi pe liste, procent care situează judeţul pe locul patru în ţară.

Pentru referendum au votat 51,59% dintre sibieni, ceea ce plasează judeţul pe locul trei în ţară.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-05-27Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz