2019-10-23 15:57

Turcan îl acuză pe Dragnea: ”A dat o lovitură justiției”

 |  18:17
Turcan îl acuză pe Dragnea: ”A dat o lovitură justiției”

Preşedintele interimar al PNL, deputatul Raluca Turcan, a declarat vineri, într-o conferinţă de presă la Sibiu, că liderul PSD, Liviu Dragnea, este responsabilul direct al "loviturii" date asupra justiţiei prin OUG 13, dar şi principalul beneficiar în privinţa dosarului său în care este acuzat de instigare la abuz în serviciu.

"S-a mutat problema, într-un mod abil ce e drept, din curtea Guvernului în curtea Parlamentului unde jupân este domnul Liviu Dragnea. Eu cred că orice român de bună credinţă lucrul acesta. Domnul Liviu Dragnea decide tot ceea ce se întâmplă în PSD şi ALDE. Ne demonstrează cu fiecare zi. Domnia sa ne anunţă când o să demisioneze domnul Iordache, domnia sa cunoaşte programul de guvernare din scoarţă în scoarţă şi Dragnea anticipează, aceasta în cazul în care nu are calităţi de Mama Omida, tot ceea ce urmează să facă Guvernului României. Deci responsabilul direct al acestei lovituri este Liviu Dragnea care are în continuare majoritate în Parlament", a afirmat Turcan.

Întrebată cu privire la faptul că voci din justiţie au vorbit despre o excepţie de neconstituţionalitate în OUG 14 de abrogare a OUG 13 şi care ar putea fi efectele juridice ale acestei situaţii, Turcan a răspuns că e convinsă că PSD şi Liviu Dragnea "sunt capabili de orice".

"Eu nu sunt jurist şi am observat în spaţiul public că există foarte multe puncte de vedere, însă daţi-mi voie să vă spun un lucru: eu cred că PSD şi ALDE sunt capabili de orice pentru că acest gest politic al lor a fost unul premeditat. Au fost oameni care au lucrat pentru a salva prin lege şeful de partid, adică pe domnul Liviu Dragnea. Deci este foarte posibil, este foarte posibil ca această succesiune - OUG 13, OUG 14, ca acest joc pe care l-au făcut în Guvern şi continuă să-l facă în Parlament să conducă la salvarea protejaţilor politici. Domnul Liviu Dragnea este principalul beneficiar şi o ţară întreagă cunoaşte lucrul acesta. Domnul Liviu Dragnea a afirmat în conferinţă de presă că a analizat cu avocaţii impactul OUG 13 asupra dosarului său. Ori domnul Liviu Dragnea are avocaţi buni, din câte ştiu eu, şi cred că nu va fi oprit de absolut nimic pentru a încerca prin lege să salveze furtul din România", a mai afirmat preşedintele PNL, potrivit Agerpres.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-02-10Parerea ta...

VIZIRU GABRIEL
10 Feb 2017

Au fost oameni care au lucrat (SRI BINOM ONG URI SOROS)PENTRU CA UN individ corupt hot si falsificator dar si vanzator de copii pentru organe sa ajunga acolo unde in mod normal si cinstit n ar fi ajuns niciodata Sa conduca Romania Crezi ca lumea este naiva tara intreaga este proasta Asta crezi GAITA?va puneti de a curmezisu ca sa franati mersul societatii jigodii dar o sa raspundeti pentru asta sa nu ai grija tante de la botosani
@VIZIRU
10 Feb 2017

Lipsa de educatie este o caracteristica a electoratului din care faci parte (psd). Cuvintele folosite nu sunt ale tale , sunt a latrinelor de partid sau mai bine zis a cocinilor tv voiculescu si ghita care ti - au spalat creerul sau poate nici nu aveai.Decat sa urmaresti acele haznale urat mirositoare mai bine ai citi o carte buna. Ai avea mai multe de invatat. Dar voi pesedistii sunteti certati cu literatura. Pentru voi gandesc gadea si ciutacu.
ATENT
10 Feb 2017

Tovarășe Raluca....Dacă Dragnea este mama omida....Atunci tu ești regina Maria sau Vanessa ..... De unde știi tu ce se întâmplă în PSD sau cine conduce ???? Oare nu este mai mare bârna din ochii voștri decât paiul din ochii celorlalți ??? ITI RECOMAND NISTE COLIR .....PTR CA INTELIGENTA NU SE OBTINE PRIN MEDICAMENTE
ATENT
10 Feb 2017

Tovarășe Raluca....Dacă Dragnea este mama omida....Atunci tu ești regina Maria sau Vanessa ..... De unde știi tu ce se întâmplă în PSD sau cine conduce ???? Oare nu este mai mare bârna din ochii voștri decât paiul din ochii celorlalți ??? ITI RECOMAND NISTE COLIR .....PTR CA INTELIGENTA NU SE OBTINE PRIN MEDICAMENTE
OLTENICA DASCALEAC
10 Feb 2017

Antena 3 rtv b1 sunt cele mai obiective si cu cea mai buna credinta posturi tv Va supara pentru ca sunteti mafioti asa i?
ULMU GEORGE
11 Feb 2017

A dat o lovitura binomului vostru care face dosare la comanda lui IOHANNIS CA SA INCHIDA OPOZITIA dl Dragnea a fost condamnat pentru ca a chemat lumea la vot ca sa dea jos un ticalos de al vostru Te faci ca nu stii de ce?Am inteles ca a fost condamnat degeaba iar condamnarea se va anula Baba aia cacacioasa care l a condamnat era schizofrena si a uitat procedurile Asa este? Si Plicusorul este schizo dar si IOHANOIUL VOSTRU oPOZITIE DE RAHAT
VFD
01 Apr 2017

nu shtiu cum poate sa spuna asemenea lucruri ''tzurcanica borcanica'',dupa o gafa facuta pe vremea cand era in conducerea t.v.r. ,cand a condundat ''tvr hd''[hd=high definicion-pt. tv-uri regabile la dimensiunea imaginii] cu ''tvr hunedoara''[care are initzialele tot ''hd''].cu o asemenea bleaga shi la preshedintzia locala,p.n.l.-ul se v-a face de rushine.
VFD1
01 Apr 2017

p.s.=singura shansa de a ieshi preshedinte p.n.l. e sa faca sex cu cineva care s-o poata vota[cu mine spre exemplu].
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray