2020-07-14 02:46

TURCAN, ironizată după ultima gafă: "E mai sănătos să nu te bagi ca Turca-n lemne pentru că rişti să te faci de râs"

 |  19:28
TURCAN, ironizată după ultima gafă: "E mai sănătos să nu te bagi ca Turca-n lemne pentru că rişti să te faci de râs"

Preşedintele Camerei Deputaţilor, social-democratul Marcel Ciolacu, o ironizează într-o postare pe Facebook pe vicepremierul liberal Raluca Turcan, după afirmaţia referitoare la victimele acţiunii de dezinsecţie de la Timişoara, afirmaţie conform căreia ”omul să aibă garanţia că nu se culcă sănătos şi se trezeşte, ferească Dumnezeu, mort”

”Când ştii ce ai în ogradă, e mai sănătos să nu te bagi ca Turca-n lemne...pentru că rişti să te faci de râs. Dar aşa e viaţa: când te crezi superior şi râzi elevat din colţul gurii când vorbeşti despre arii, vine şefa ta de la partid şi ”propaghează” cum te poţi culca sănătos şi să te trezeşti mort. Daună totală pentru toţi conferenţiarii de la PNL! Ghinion!”, afirmă preşedintele Camerei.

Reacţia lui Ciolacu vine după ce, referiindu-se la tragedia de la Timişoara, vicepremierul Raluca Turcan a declarat că „nu se poate ca în materie de siguranţă publică să nu existe controale ale instituţiilor statului astfel încât omul să aibă garanţia că nu se culcă sănătos şi se trezeşte, ferească Dumnezeu, mort, aşa cum s-a întâmplat la Timişoara”, citeaza News.ro.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-11-21Parerea ta...

ANONYMOUS
22 Noi 2019

Bleahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh !!!!!!!!!!!!!!!!!! Huoooooooooooooooooooooooooooooooo !!!!!!!!!!!
IN CE KK-TURI
23 Noi 2019

e băgată și girafa asta...ca și tuta ailaltă...TOT BLONDĂ!!!! OTORITĂȚILE DORM ÎN PRIVINȚA PUTORILOR ĂSTORA DE POLITICIENI! GREAȚĂ MAXIMĂ! CE NU REALIZEAZĂ ROMÂNII: ȚARA ESTE C O N F I S C A T Ă, ÎMBUCĂTĂȚITĂ, SFÂȘIATĂ, VÂNDUTĂ ȘI ADUSĂ ÎN STARE DE MIZERABILITATE ABSOLUTĂ ÎN TOATE DOMENIILE DATORITĂ POLITICILOR, POLITICIENILOR DE CARTON = FIII FOȘTILOR SECU. ORI DIN MAREA ADUNARE NAȚIONALĂ TRĂIESC ÎNTR-O RO.PARALELĂ, NUMAI A LOR! EI URĂSC RO.ȘI PE ROMÂNI, ALTMINTERI, N-AR FI FĂCUT ATÂTEA ”AFACERI” PĂGUBOASE CU STATUL,N-AR FI SECRETIZAT ATÂTEA LEGI, HG-URI ȘI N-AR FI EXISTAT 10 MIL.DE ROMÂNI FUGIȚI DIN ȚARĂ DIN PRICINA LOR!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz