2020-02-22 12:30

TURCAN: Mă gândesc zi și noapte la ce nu a mers în PNL până acum

 |  08:58
TURCAN: Mă gândesc zi și noapte la ce nu a mers în PNL până acum

Raluca Turcan nu se gândeşte în acest moment la preşedinţia partidului, insa a declarat ca se gandeste "zi şi noapte cum ar putea corecta ceea ce nu a mers în PNL până acum".

''Nu mă gândesc în acest moment la preşedinţia partidului, dar mă gândesc zi şi noapte cum aş putea corecta ceea ce nu a mers în PNL până acum'', a spus Raluca Turcan, potrivit Mediafax.

''În primul rând, e nevoie de alegeri de jos în sus. Eu cred că următoarea Convenţie ar trebui să fie una care să mobilizeze membrii de partid, care să-i atragă la luarea deciziilor, exact cum am făcut în organizaţia Sibiu. Să fie o Convenţie în care acolo unde s-a greşit, a fost neimplicare, lipsă de viziune, să poţi să corectezi, să aducă un plus de legitimitate pentru cei care vor fi în fruntea partidului şi care să se realizeze temeinic, fără o presiune uriaşă de timp. (...) Una e să faci lucrurile serios temeinic, alta e să vii să pui repede batista pe ţambal, să numeşti o conducere în vârf şi de acolo partidul să fie mulţumit că s-a încheiat. Dacă ar fi să facem lucrurile temeinic, Congresul ar putea avea loc în lunile mai-iunie. Aceasta nu este o decizie pe care am luat-o încă, duminică voi consulta preşedinţii de organizaţii, vom vedea cum se raportează fiecare şi cum îşi evaluează propria activitate politică, pentru ca în Biroul Permanent Naţional să stabilim exact calendarul desfăşurării Convenţiei, pentru finalizarea alegerilor'', a explicat Raluca Turcan in cadrul unui interviu acordat Gandul.

Turcan a mai afirmat şi că una dintre cele mai mari dorinţe ale sale ar fi ca toţi membrii să poată alege preşedintele partidului, dar că acest lucru nu este, deocamdată, posibil, mai ales din cauza condiţiilor tehnice.

''Eu am spus de la numirea mea în această funcţie că mi-aş dori ca pentru funcţia de preşedinte să voteze toţi membrii. Aşadar mă bucur şi că Ludovic Orban susţine această idee. În acelaşi timp, sunt un om realist şi sincer, să nu vând iluzii: e greu de realizat această formă de alegeri, pentru că, din nefericire, la nivelul organizaţiilor noastre locale bazele de date nu sunt foarte funcţionale, nu există o legătură directă cu toţi membrii de partid şi nu ştiu dacă într-o perioadă rezonabilă de timp am putea pune în regulă lucrurile acesta. Mi-ar plăcea enorm ca preşedintele de partid să fie ales de toţi membrii de partid", a detaliat liderul PNL.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-26Parerea ta...

UN CETATEAN
26 Ian 2017

Multe nu au mers. Nu ati stiut sa alegeti persoane credibile si profesioniste, noi care chiar daca nu aveau vechime in partid aveau competente si probitate morala. Sa atrageti alti noi membri din domenii de varf -universitati, cercetare, companii de succes, etc. Apoi nu ati stiut sa va alegeti profesionist argumentele si actiunile pentru a fi cu adevarat o opozitie adevarata. Nici in teritoriu nu ati stiut sa faceti echipa adevarata si constructiva. Ati pierdut pe toate fronturile si acum va lamentati. Cati din conducerea din PNL merge in piata atunci cand se ridica oamenii contra abuzurilor ! Reganditi strategia de razboi politic!
NESIMțIRE
26 Ian 2017

Sărăcuța de ea .....Nici somn nu mai are de aceasta grijă!!!!!
CROCODILUL FLAMAND
26 Ian 2017

CHILOTZAREALA.................E PLIN DE CURVE ADUNATE DE PE CENTURA.......CARE FURAU CAND PENTRU PD.....CAND PENTRU PD-L.......DUPA AIA PENTRU PNL......CE ZICI.....NUMELE "UDREA" ITI AMINTESTE DE CEVA?.......DE AIA LUMEA S-A SCARBIT DE VOI...PREA MULTE CURVE PE METRUL PATRAT.....SE CHEAMA CA ATI DEPASIT LIMITA....POATE A VENIT VREMEA SA VA APUCATI DE CROSETAT.....PANARAMELOR
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine