2020-07-07 15:45

TURCESCU, scandal cu DRAGNEA pe holurile Parlamentului

 |  18:47
TURCESCU, scandal cu DRAGNEA pe holurile Parlamentului

Surpriză mare pentru Liviu Dragnea, luni, în Parlament! Nici bine nu-și terminase declarația în fața presei, când s-a pomenit atacat verbal de deputatul PMP, Robert Turcescu.

Turcescu i-a reproșat liderului PSD în fața presei că a convocat pe ultima sută de metri ședință a Parlamentul și că tocmai el, ca șef al Camerei Deputaților, nu a fost prezent:

”De ce nu ați venit la ședință? Eu eram la piață, am auzit la radio, am venit direct aici, eram 35 de speriați în sală, de ce nu ați venit? Sunteți președintele Camerei Deputaților” i-a strigat Turcescu lui Dragnea.

Mai târziu, Turcescu a povestit episodul pe Facebook: ”L-am lasat pe "cowboy" (a se citi vacar) Dragnea sa bata cimpii, l-am lasat, dar pina la urma n-am mai rezistat si l-am intrebat "Da' tu de ce n-ai fost la sedinta extraordinara pe care ai convocat-o azi?". Era nedumerit cowboy-ul de Teleorman, nu-i venea sa creada ca-i pune cineva o astfel de intrebare. Evident, a bîiguit ceva de genul "V-a iesit circul, gata!", i-am spus ca nu e niciun circ, e o intrebare fireasca in conditiile in care a convocat o "extraordinara" la 16.30 pentru ora 17.00. "Eu am venit, eram in piata, la cumparaturi, dar am venit la Parlament, dvs. de ce n-ati venit la sedinta pe care ati convocat-o, domnule Dragnea?". A fugit, n-a mai stat. I-am strigat sa-i fie rusine, ma indoiesc ca stie ce e aia...”


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-09Parerea ta...

BASESCU
09 Ian 2017

Cowboyul îl face pe boul de turcescu ...Așa este corect ....Cowboyul conduce turmă....Și boii stau în turmă ....Mai încearcă ei sa arate că ar fi tauri ,dar tot BOI....sunt
BASESCU
09 Ian 2017

Cowboyul îl face pe boul de turcescu ...Așa este corect ....Cowboyul conduce turmă....Și boii stau în turmă ....Mai încearcă ei sa arate că ar fi tauri ,dar tot BOI....sunt
SYKTYR, FLEGMELOR!
09 Ian 2017

HUIDEOOO, MAHALAUA, ȚUCA-TE-AI ÎN COURR CU MĂ-TA! BĂI, CĂKKAȚILOR, AȚI ÎMPUȚIT TOTUL PE UNDE VĂ IȚIȚI MUIANELE DE SCÎRNĂVII TEMBELE, ADUNĂTURĂ ”DĂ” PROSTĂLĂI ROMÎRLANI, CĂCA-M-AȘ PĂ MECLELE VOASTRE, SCURSURILOR!
FELICITARI D-LE TURCESCU.
09 Ian 2017

Toti parlamentarii opozitiei ar trebui sa procedeze asa.Luati atitudine cand golanii nu vin la servici si sunt platiti din munca oamenilor cinstiti si onesti ai Romaniei. Iar cei care au luat apararea puscariasului absent la servici sunt tot gunoaie si paraziti ca si el (dragnea)Acesti viermi balosi apara hotia si trandaveala votand pentru o galeata si un kg. de zahar.
E UN INCEPUT
10 Ian 2017

Ptr ca ti-ai dat seama de greutatea pe care o aveai sa fii OFITER ACOPERIT si ai renuntat intr- un moment de glorie al vietii tale, ai tot respectul meu.Sper de la tine acum ca ai inteles ce inseamna sa fii sub ordin , sa nu te lasi batjocorit si asa cum ai procedat azi , sa fii mereu.Recunosc ca nu ai fost la un post tv placut mie la vremea aceea.10 ptr atitudinea de azi.
ANTONIU CEZAR
10 Ian 2017

Turcesu s-a trezit, s-a "re-activat" ... Obraznic si tupeist ,ca intotdeauna. Reteta pentru el, pe care i-am aplicat-o este : doua perechi de palme si un sut in dos! Daca obraznicii lui Basexu nu lucreaza nu ii lasa nici pe altii sa lucreze.
ANONYMOUS
10 Ian 2017

Pipator de dosuri te-ai dus sa faci harachiri cu Dragnea la indemnul lui Baisexu ? Uita-te de prmina data la tine si dupa aceea fa scandal cu altii dilaule.
MARIA PETRUT
10 Ian 2017

Felicitări domnule turcescu,
GOGU
10 Ian 2017

ptr asta plătim noi parlamentarii....Să fie în piața ???.... Iar când sunt chemați la muncă,să muncească ptr cei ce i-au votat,se dau victime ...BOULE ,bine catalogat acest mizerabil,nu a fost prezent ptr că umblă să adune alți boi sa vina la muncă ...Treaba ta este sa stai sluj .....Cum ai stat o viață întreagă. P.s. i-ai returnat banii lui Gigi Becali ???
CELULADEVEGHE
10 Ian 2017

Nici nu au intrat bine in parlament dar au vacanta mai mare ca elevii. Au incasat sumele grase de la casierie si stau acasa. , iar cand sunt chemati in sesiune nu se prezinta sau fac galagie precum acest descoperit turcescu. Vacantele parlamentare ar trebui revizuite la un concediu anual ca orice salariat.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz