2020-04-10 04:04

Turism cu scandal. Radu Mazăre a luat-o la ochi pe Elena Udrea

 |  17:31
Turism cu scandal. Radu Mazăre a luat-o la ochi pe Elena Udrea

Edilul Constanţei a ieşit ieri la rampă printr-un atac laadresa ministrului dezvoltării, Elena Udrea, pe care o acuză că tolereazăinstalaţiile ilegale la malul mării.

Supărarea lui Radu Mazăre a căzut pe un circuit demaşinuţe electrice construit pe plajă în staţiunea Mamaia şi pe care primarulvrea să-l demoleze, susţinând că nu are autorizaţie de construcţie. "Vreausă vă spun că nu suntem într-un parc de distracţii, nu suntem într-un locamenajat pentru aşa ceva, nu suntem în Satul de Vacanţă, suntem pe plaja dinMamaia. Acesteutilaje care au nevoie de autorizaţie de construcţie se găsesc pe plaja dinMamaia. Aşa înţelege doamna ministru Nuţi să facă turism în România. Pe de oparte scoate litoralul, pune frunza, pe cealaltă parte tolerează cu bunăştiinţă asemenea instalaţii pe plajă, deşi vă aduceţi aminte acum două luni dezile, cu surle şi cu trâmbiţe, dăduse o ordonanţă care să-i permită să demolezeconstrucţiile în 24 de ore, chiar dacă se află pe proprietate privată şiaceastă ordonanţă este în vigoare. Ăsta este turismul portocaliu în România în2010", a declarat edilul Constanţei, citat de Mediafax. El a adăugat căPrimăria a amendat cu 100.000 de lei respectivul loc de agreement, darInspectoratul de Stat în Construcţii (ISC), subordonat Elenei Udrea, a uitat săîl dărâme. În replică, reprezentanţii ISC spun că nu este responsabilitatealor.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638939-03-11Parerea ta...

ANDREEA101
06 Aug 2010

poate ca edilul Constantei ar trebui sa stie ca Elena Udrea are proiecte mai insemnate de coordonat decat demolarea unui parc de agrement..
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine