2019-05-26 20:16


UDMR a DECIS: Ce vor face la moțiunea de CENZURĂ

 |  16:42
UDMR a DECIS: Ce vor face la moțiunea de CENZURĂ

Parlamentarii UDMR vor fi prezenți în plen la moțiunea de cenzură a opoziției împotriva Guvernului Dăncilă, dar nu vor vota, a anunțat miercuri după-amiază liderul UDMR, Kelemen Hunor.

Liderul UDMR a anunțat această decizie la finalul unei ședințe a grupului parlamentar al Uniunii.   Kelemen a spus că și UDMR are critici la adresa Guvernului, pe care le va exprima, dar că parlamentarii Uniunii nu vor vota la moțiunea de cenzură, deși vor fi prezenți în sală.   "Decizia e să fim prezenți și să nu votăm. Asta a fost decizia grupului, luată cu largă majoritate. Deci colegii vor fi în sală și vor spune punctul de vedere despre guvern și despre situația din țară, dar nu vor vota", a declarat Kelemen Hunor.   Întrebat despre negocierile cu opoziția privind votarea acestei moțiuni de cenzură, liderul UDMR a spus că nu a fost vorba despre negocieri, pentru că acestea nu se fac în Parlament și nu în astfel de situații, ci despre discuții cu toate forțele politice.   "E firesc să stau de vorbă cu PSD-ALDE, PNL și chiar cu PMP. În Parlament, în viață, în general discuțiile nu dăunează grav sănătății. Deci am discutat și am spus că vom discuta în continuare", a adăugat președintele UDMR.

Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-12-19

TAGURI: decizie, udmr, vot, motiune de cenzura, guvern
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ILDIKO
19 Dec 2018

Electoratul maghiar ce parere are despre contributia UDMR LA DISTRUGEREA ECONOMIEI , JUSTITIEI , SANATATII SI INVATAMINTULUI DE CATRE ALIANTA MAFIOTA PSD-ALDE - UDMR- MINORITATI. ?????
ION
20 Dec 2018

SANATATEA S-A DISTRUS MULT IN TIMPUL LUI BASESCU CU MINISTRUL CSEKE ATTILA UN BOU SOVIN SI NESIMTIT CARE A DESFIINTAT SUTE DE UNUTATI SA NITARE DIN REGIUNILE ROMANESTI ACEST BABUIN ESTE INTR-ADEVAR TIPUL IREDENTISTULUI UNGUR SADIC .PARANOIC SI INGUST LA MINTE ACESTE CORCITURI CARE-SI ZIC UNGURI( URMASI AI ADEVARATILOR UNGURI CARE AU CUCERIT PANONIA NU MAI EXISTA) AR TREBUI SA AIBA ATATEA DREPTURI IN ROMANIA CATE AU ROMANII IN UNGARIA
Random imageUltimele stiri


STARBAG