2019-09-19 08:16

UDMR, despre Congresul formaţiunii: Vrem ca anul 2019 să nu fie despre trecut, ci despre viitor

 |  16:26
UDMR, despre Congresul formaţiunii: Vrem ca anul 2019 să nu fie despre trecut, ci despre viitor

Reprezentanţii UDMR afirmă că miza Congresului formaţiunii, care va avea loc anul viitor, este ca anul 2019 să fie "nu despre trecut, ci despre viitor". "UDMR doreşte o comunitate competitivă, de succes, care îşi păstrează identitatea şi poate trăi ca maghiar pe pământul său natal", subliniază aceştia.

Într-un comunicat de presă transmis, sâmbătă, de UDMR, după şedinţa Consiliului Reprezentanţilor Unionali care a avut loc la Miercurea Ciuc, se arată că miza Congresului Uniunii de anul viitor este ca anul 2019 să fie "despre viitor".

"Vrem ca anul 2019 să nu fie despre trecut, ci despre viitor. UDMR doreşte o comunitate competitivă, de succes, care îşi păstrează identitatea şi poate trăi ca maghiar pe pământul său natal. Viziunea noastră de viitor este foarte clară", afirmă reprezentanţii UDMR.

CRU al UDMR s-a reunit, sâmbătă, la Miercurea Ciuc, pe ordinea de zi aflându-se pregătirea alegerilor europarlamentare, precum şi stabilirea detaliilor congresului UDMR care va avea loc anul viitor, în februarie, şi la care vor fi alegeri pentru funcţia de preşedinte al formaţiunii.

Pe ordinea de zi a CRU s-a aflat şi raportul politic al preşedintelui UDMR.

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, declara, în 21 septembrie, după şedinţa Consiliului Permanent al formaţiunii, că anul viitor, în februarie, va fi ales preşedintele Uniunii, în cadrul congresului care va avea loc, probabil, la Cluj.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-10-13Parerea ta...

CETATEANUL
13 Oct 2018

IN ROMANIA nu se respecta principiul legalitatii referitoare la infiintarea organizrea si functionarea partidelor politice. A se vedea de pilda, statutul UDMR – un ONG constituit pe criterii etnice ce apra doar interese de grup (infractional) si nu ale maghiarilor din Ro– este folosit ilegal (fara respectarea legii partidelor) si ANTICONSTITUTIONAL , pe post de bolovan politic, la inclinarea balantei, pentru alcatuirea majoritatii necesare guvernarii ceea ce a oferit societatii romanesti permanent indicii ca noua oranduire sociala functioneaza doar pe baza santajului politic. Acelasi ONG-otravitor a mai avut misiunea de a aprinde fara just temei disputele nationaliste. Situatia participarii in mod separat a UDMR-ca ONG etnic, la alcatuirea Puterii Publice in Romania este unica in lume sau poate specifica unei democratii tribale.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray