2019-10-19 20:20

UDMR îi ține partea lui DĂNCILĂ: „Președintele IOHANNIS nu are prerogative...”

 |  12:44
UDMR îi ține partea lui DĂNCILĂ: „Președintele IOHANNIS nu are prerogative...”

Liderul deputaţilor UDMR, Korodi Attila, a afirmat luni că este „foarte multă conotaţie politică” în cererea preşedintelui Klaus Iohannis ca premierul Viorica Dăncilă să-şi dea demisia, însă consideră că în perioada următoare declaraţia şefului statului nu are cum să aibă un rezultat direct, procedural.

„Preşedintele nu are prerogative de a cere demisia, care să rezulte printr-o procedură constituţională şi prin demisia premierului sau prin înlăturarea premierului, asta poate să facă Parlamentul", a precizat Korodi Attila la RFI. Acesta speră ca discuţiile pe această temă să includă instrumente democratice. „Astfel de scandaluri nu aduc nici un beneficiu, în general, României, pentru că numai dacă ne uităm la primele ştiri care au apărut în ziua cea mai focoasă, ca să spun aşa, în declaraţii, s-a văzut cum se resimte în diferiţi indici lucrul acesta”, a adăugat el. Korodi Attila îi invită pe preşedintele României şi pe premierul Viorica Dăncilă să încerce să conlucreze, chiar dacă au o anumită reţinere, o anumită rezervă, pentru interesul României.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-04-30Parerea ta...

LEVST.
30 Apr 2018

chiar daca ar avea prerogative, molaul asta de malai-mare este prin definitie pres.(edinte), nu are curaj sa intreprinda nimic serios...Oricum "vara este dupa colt", asa ca o sa-l vedeti mai putin prin tara, doar vine vacanta mare...
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
30 Apr 2018

oare nu va e sila de slugile mafiotului flausat?cum poti sa lucrezi cu asemenea personaje care tortureaza limba romana si logica...pana la urma care e limba ei natala?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray