2019-10-14 06:32

UDMR întoarce armele! Deputații partidului nu susțin modificările propuse de PSD la Codurile penale

 |  15:11
UDMR întoarce armele! Deputații partidului nu susțin modificările propuse de PSD la Codurile penale

Codul Penal şi cel de Procedură Penală vor fi bulversate de modificările propuse de parlamentarii PSD, a spus la RFI liderul deputaţilor UDMR, Attila Korodi, precizând că acestea nu pot fi susţinute de UDMR, informează News.ro.

În opinia lui Attila Korodi, propunerile PSD la Codul Penal şi la cel de Procedură Penală nu pot fi susţinute de UDMR.

„Sunt enumerate acolo modificări care nu au cum să fie acceptate de către noi, pentru că bulversează de tot Codul Penal şi Codul de Procedură Penală şi sper ca şi PSD-ul să se gândească în acelaşi sens, în sensul că indiferent că au fost propuneri făcute de câteva zeci de parlamentari, dar dacă acelea nu sunt acceptate, atunci nu trebuie susţinute. Noi nu vom susţine”, a aprecizat liderul deputaţilor UDMR.

El a amintit că dacă Uniunea a susţinut tot ceea ce a însemnat reaşezarea şi redimensionarea sistemului judiciar, când este vorba despre codurile penale, sunt necesare abordări mult mai serioase şi o perioadă mai mare de gândire.

„Când am văzut şi informaţiile cu privire la pragul de 200.000 de euro, ne-am exprimat foarte ferm poziţia: nu, n-avem cum să susţinem astfel de modificări, pentru că tot ce s-a întâmplat până acum a fost bine, tot ce înseamnă redimensionarea, reaşezarea, reechilibrarea sistemului judiciar, dar când vorbim de Codul de Procedură Penală şi Codul Penal, lucrurile deja trebuie să intre într-un făgaş mult mai lent şi cu abordări mult mai serioase şi cu o perioadă de gândire asupra acestor propuneri mult mai largă”, consideră deputatul UDMR.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-12-29Parerea ta...

UNGURU
30 Dec 2017

INVATA SA SCRII PRIMA DATA CORECT SI PE URMA TE POTI EXPRIMA GRAMATICAL DAR DE,CE SA NE ASTEPTAM DE LA NISTE OAMENI CARE NU STIU SA SCRIE? V-A se scie impreuna stimabile...
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray