2020-01-27 10:58

UDMR, la un pas să fie declarată ilegală

 |  21:32
UDMR, la un pas să fie declarată ilegală

După atentatul terorist dejucat de Ziua României de la Târgu Secuiesc, partidele politice vor să facă tot posibilul să scoată partidul în afara legii.

Propunerea a fost făcută pe pagina sa de Facebook de liderul Partidului România Unită Bogdan Diaconu, cunoscut adversar al politicii maghiare din România.

Diaconu îi întreabă direct pe simpatizanții săi: ”Scoatem formațiunile extremiste maghiare în afara legii?” și face referire la un proiect de lege pe care să-l depună mâine la Palament și care să prevadă ”scoaterea în afara legii a UDMR și a celorlalte formațiuni extremiste maghiare a căror activitate amenință direct viața cetățenilor români”. Liderul naționalist aduce ca argument al acestei legi ”faptul că UDMR a sponsorizat prin primarii săi cu bani publici activitățile HVIM în Transilvania, așadar este complice cu teroriștii! În plus, formațiunile maghiare din Transilvania au participat la manifestații și alte acțiuni anti-românești împreună cu HVIM, organizație din care face parte teroristul care a vrut să arunce astăzi românii în aer la parada de 1 Decembrie de la Târgu Secuiesc”.

Întrebarea finală nu lasă loc de întors: ”Așadar, scoatem în afara legii formațiunile maghiare anti-statale și care au coabitat cu teroriștii? ”, așa încât e de așteptat ca mâine liderul PRU să depună la Camera Deputaților acest proiect care va face valuri în politica românească date fiind circumstanțele grave în care se desfășoară inițiativa PRU, scrie Stiripesurse.ro.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-12-01Parerea ta...

SUPER!
01 Dec 2015

Punct ochit, punct lovit! Cu sau fără ”ajutorul” bezmeticului ăla cu atentatul, TOT trebuia odată și-odată să dispară de pe firmament, UDMR-ul....și-au făcut de cap destul, bașca c-au dansat ca fiind ba la putere, ba în opoziție și, câte n-au făcut, Dumnezeule! Au avut pe mână Min.Mediului, Culturii (culmea, nu?!) ȘI AU ACȚIONAT ILEGAL PÂNĂ ACUM....e-adevărat că dispariția lor este târzie dar bine-venită!
RONI
01 Dec 2015

Bai tata deja jegosi astia de unguri impreuna cu udmr si hunor b p in familia lui au intrecut masura.coldea sa fie demis imediat ca sri a tolerat pe teritoriul romaniei aceste grupari extremiste.astia ne freaca menta de multi ani.udmr nu este partid este o organizatie antiromaneasca acum si terorista.coldea impreuna cu parchetele romane au tolerat jaful national organizat si acesti nenorociti care trebuie exterminati.
IOAN
01 Dec 2015

Sunt capabili de orice faradelege. La Scoala generala din satul Sarauad au lasat copii fara curte , loc de joaca. Au facut gard pana la trotuarul de langa zisdul scolii. Aceasta curte care acum apartine biserici reformate , este curtea in care eu si colegi de generatie, ne jucam ,in pauza dintre ore . Acum e teritoriu unguresc iar copii din scoala merg la WC prin gradina .Mentionez ca scoala apartine de orasul Tasnad iar autoritatile de la centru un au luat nicio masura.
IOAN
01 Dec 2015

Ar fi multe de spus.
IOANE, ACI E BUBA!
01 Dec 2015

la care vine firesc întrebarea - DE CE nu s-au luat MĂSURI la timp, adică niciodată din partea autorităților împotriva unor astfel derapaje, atât de la o așa-zisa democrație ci și de la cele normale, de bun/simț....cum să faci legea bunului plac în țara în care te-ai născut (sau nu...) d(o)ar pt.că ești ungur la orgini, permițîndu-ți să te răzvrătești, să faci pe nebunul cu românii, în țara numită România, nu Ungaria?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine