2020-02-25 21:10

UDMR o lasă pe Dăncilă fără SUSȚINERE la guvernare: ”Nici nu se pune problema!”

 |  23:50
UDMR o lasă pe Dăncilă fără SUSȚINERE la guvernare: ”Nici nu se pune problema!”

Liderul deputatilor UDMR, Attila Korodi, spune ca formatiunea din care face parte nu va discuta cu PSD despre sustinerea Guvernului, in conditiile in care coalitia actuala de guvernare nu s-a destramat.

"Efectiv, declaratia premierului nu o intelegem, poate numai din perspectiva conflictului intern din coalitia de guvernare, pentru ca nici nu se pune problema ca UDMR, cu majoritatea care la ora actuala inca este stabila, este formata, sa aiba vreo discutie politica, pentru a sprijini Guvernul.

Nu, nu vom face acest pas, pentru ca decizia noastra a fost ferma. La ora actuala, coalitia de guvernare, chiar daca sunt conflicte interne, este stabila si din perceptia noastra, nici nu se pune problema destramarii acestei coalitii", a declarat Attila Korodi pentru RFI Romania.

Totodata, acesta a afirmat ca, daca ALDE decide sa iasa de la guvernare, trebuie sa vada mai intai pe cine coopteaza social-democratii.

"Daca ALDE iese de la guvernare, trebuie sa vedem PSD pe cine coopteaza, daca poate. Poate un ProRomania, alta solutie nu are. Daca nu, atunci deja contextul politic se schimba radical, asta inseamna ca PSD pierde majoritatea si analiza pe care trebuie sa o faca orice forta politica este cum poate ca creioneze o majoritate care este in afara PSD", a adaugat liderul deputatilor UDMR.

De asmenea, Korodi a mai spus ca din punctul lui de vedere UDMR nu ar trebui sa sustina un guvern minoritar PSD "in nici o conditie".


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-08-19

In legatura cu acest articol...

Ludovic Orban cere DEMISIA ministrului Petre Daea: ”Este un MINCINOS!”

Celebru analist pune CONDIȚII Vioricăi Dăncilă pentru a accepta funcția de CONSILIER

Viorica Dăncilă, ÎNTÂLNIRE importantă cu viitorul președinte al Comisiei Europene
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine