2020-02-19 19:24

UDMR anunţă prin vocea lui Frunda că Băsescu poate fi demis

 |  14:19

UDMR, partid aflat la guvernare, dă semne căar putea vota o acţiune de suspendare din funcţie a preşedintelui Băsescu. Potrivitdeclaraţiilor lui Gyorgy Frunda, senatorUDMR, parlamentari din toate partidele, indiferent că sunt din opoziţie sau dela putere, ar putea vota o posibilă suspendare a lui Traian Băsescu din funcţiade preşedinte. Frunda este de părere şi că dacă se va ajunge la un vot popular,se va ţine cont de psihoza generală a oamenilor, iar preşedintele are marişanse să fie demis. Senatorul UDMR şi-a exprimat părerea şi desprecontroversata lege a pensiilor: “Nu poţi să ceri aplicarea fermă şi onestă aunei legi care e susceptibilă că nu a fost adoptată în condiţii legale”, aapreciat Frunda, susţinând că ar fi înţelept ca şeful statului să retrimităLegea privind sistemul unitar de pensii publice Parlamentului pentrureexaminare.

Nu mai este nici o surpriză faptul că lideriiopoziţiei, Victor Ponta şi Crin Antonescu, susţin ferm suspendareapreşedintelui Traian Băsescu, în cazul în care acesta va promulga Legeapensiilor. Însă o posibilă susţinere a unor parlamentari din actuala coaliţieiguvernamentală este cel puţin surprinzătoare. De asemenea, Sebastian Lăzăroiu,consilierul prezidenţial, este de părere că nemulţumirile oamenilor legate decriza socială se vor transforma într-un vot pentru demiterea preşedintelui.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638942-12-06Parerea ta...

LAURENTIU_GRG
24 Sep 2010

ce mai negociaza acum ,granitele sau limba maghiara, e de urmarit evolutia acestui partid care speculeaza INTOTDEAUNA cearta INTRE prosti si cum proverbul ROMANESC cind doi se cearta al treilea (care asculta,trage cu urechea) cistiga. PROST NU E ALA CARE CERE ....
D-USA-ATLANTA
24 Sep 2010

Trebuie sa va amintesc faptul ca UDMR nu este inregistrat ca partid politic.In alta ordine de idei,ungurii ii arata pisica lui Basescu pentru ca precis vor ceva.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine