2020-07-15 15:28

Udrea, atenţionare pentru Iohannis

 |  09:07
Udrea, atenţionare pentru Iohannis

Elena Udrea îi transmite un mesaj de avertisment președintelui Klaus Iohannis. Împărtăşind părerile lui Traian Băsescu despre imigranţii care ar putea fi terorişti, deputata trage un semnal de alarmă printr-un filmuleţ din Paris.

”Zilele acestea, in metrou la Paris. Doamna Merkel si ceilalti lideri europeni, fara viziune si care o urmeaza din slabiciune, poarta raspunderea pentru ce devine Europa acum.

Maine va fi in metroul din Bucuresti, domnule Iohannis!”, scrie Elena Udrea pe Facebook.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-10-04

GALERIE MEDIA
Parerea ta...

NE PASTE UN MARE PERICOL!
04 Oct 2015

Pai cum sa nu? Herr Plavanul de la Sibiu este un om fara pic de personalitate si demnitate in fata oricarui ambasador, ce sa mai vorbim sef de guvern sau de Stat...el isi pleaca capul ca un servitor napasandu-i de romani si Romania...si cum sa-ti pese daca esti un sas si pe deasupra si Mut!!! Ceea ce Elena Udrea atrage atentia este de o mare gravitate...vom fi invadati de lifte pagana care in cativa ani ne vor domina daca nu punem piciorul in prag! Prea mult timp ne-am ploconit in fata Marilor Puteri, ajunge!!!
CATA DREPTATE ARE!!!!!
04 Oct 2015

Nu le pasa doamna deputat Udrea! Sasului, lui Ponta si gastilor lor NU le pasa. Sunteti singura care spuneti adevarul, aduceti aminte de niste evenimente care iti dau fiori, dar degeaba. Interesul lor este mai presus de noi de domnia voastra. Ii incomodati deoarece spuneti lucrurilor pe nume, de asta va sicaneaza cu Justitia stramba si aservita. Nu crede un om normal, educat, citit in ceea ce este azi DNA, ICCJ. Acolo sunt doua sefe frustrate, incompetente, numite pe criterii gresite, ramase acolo deoarece servesc celor care azi comanda pe ascuns.
COTOROANTA CINSTITA
04 Oct 2015

Ea ii cunoste de la 14 ani , mergea in Grozavesti .
MARIA TEREZA DE PLESHKOI
04 Oct 2015

LUPUL PAZNIC LA OI????SA TE APERE DE TERORISTI TOCMAI CURVETELE CARE SI-O TRAG IN KUR CU TOTI TERORISTII SI O ARD PRIN DUBAI SA SPELE BANII CIORDITI DIN BANCA NATIONALA???UDROAICA A CALARIT TOATE MACIUCILE CIRCUMCISE DIN ROMANIA DUBAI PARIS ETCETERA...ACUM SE LUPTA CU EI???HA HA HA...STUPID PEOPLE....CAPITALISMUL-BORDEL DE PLESHKOI
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz