2019-08-20 03:58

Udrea AVERTIZEAZĂ: ”Lucrurile nu se vor opri aici”

 |  21:27
Udrea AVERTIZEAZĂ: ”Lucrurile nu se vor opri aici”

Elena Udrea continuă atacurile la adresa lui Florian Coldea. Fostul ministru al Dezvoltării a declarat că speră acum ca tot mai mulţi oameni să iasă în faţă şi să aibă curaj să spună ceea ce ştiu după trecerea în rezervă a generalului, informează B1 TV.

”Speranța mea e că oamenii vor avea curaj să recunoască lucrurile pe care nu le-au recunoscut cât era Coldea în funcție. Sigur este o problemă la nivelul instituției SRI față de domnul Coldea și această trecere în rezervă categoric arată că s-a creat un prejudiciu instituției și până vor găsi dacă e sau nu e vinovat, au preferat să îl scoată”, a declarat fostul deputat.

Elena Udrea a VORBIT despre dezvăluirile făcute de Sebastian Ghiţă cu privire la procurorul adjunct al SRI.  

Întrebată dacă crede în afirmațiile lui Sebastian Ghiță, Udrea a spus: ”Da. Acum cred că afirmațiile pe care le face sunt adevărate și le și probează. El le poate proba, eu nu am putut să probez ce am spus, pentru că eu nu am avut nici înregistrări, nici facturi, dar Ghiță a fost prevăzător, și-a făcut probe de-a lungul timpului și uitați că dovedește ceea ce acuză”.

Fostul ministru susţine că speră ca lucrurile să nu se oprească aici şi abuzurile făcute de Coldea să iasă la suprafaţă.

”Chiar dacă văd că sistemul încearcă să scape cu sacrificarea lui Coldea, lucrurile nu se vor opri aici pentru că e prea putred și se știu foarte multe lucruri. Oamenii vor vorbi, mulți au și dovezi și nu folosește nimănui, practic au distrus o țară.

E o victorie a domnului Ghiță, care a dovedit că oricât de abil și capabil s-a crezut Coldea să conducă chiar România, s-a lăsat în mâinile lui Ghiță, l-a filmat, l-a înregistrat, i-a făcut poze, facturi false, adică... jenant”, a afirmat Udrea.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-18Parerea ta...

CROCODILUL FLAMAND
18 Ian 2017

PUSCARIE GREA CU SOBOLANI ...............PUSCARIE G REA CU SOBOLANI.......... .....PUSCARIE GREA CU SOB OLANI...............PUSCA RIE GREA CU SOBOLANI..... ..........PUSCARIE GREA C U SOBOLANI............... PUSCARIE GREA CU SOBOLANI ...............PUSCARIE G REA CU SOBOLANI.......... .....PUSCARIE GREA CU SOB OLANI...............PUSCA RIE GREA CU SOBOLANI..... ..........PUSCARIE GREA C U SOBOLANI............... PUSCARIE GREA CU SOBOLANI ...............PUSCARIE G REA CU SOBOLANI.......... .....PUSCARIE GREA CU SOB OLANI...............PUSCA RIE GREA CU SOBOLANI..... ..........PUSCARIE GREA C U SOBOLANI............... PUSCARIE GREA CU SOBOLANI ...............PUSCARIE G REA CU SOBOLANI.......... .....PUSCARIE GREA CU SOB OLANI...............PUSCA RIE GREA CU SOBOLANI..... ..........PUSCARIE GREA C U SOBOLANI............... PUSCARIE GREA CU SOBOLANI ...............PUSCARIE G REA CU SOBOLANI.......... .....PUSCARIE GREA CU SOB OLANI...............PUSCA RIE GREA CU SOBOLANI..... ..........PUSCARIE GREA C U SOBOLANI............... PUSCARIE GREA CU SOBOLANI ...............PUSCARIE G REA CU SOBOLANI.......... .....PUSCARIE GREA CU SOB OLANI...............PUSCA RIE GREA CU SOBOLANI..... ..........PUSCARIE GREA C U SOBOLANI............... PUSCARIE GREA CU SOBOLANI ...............PUSCARIE G REA CU SOBOLANI.......... .....PUSCARIE GREA CU SOB OLANI...............PUSCA RIE GREA CU SOBOLANI..... ..........PUSCARIE GREA C U SOBOLANI............... PUSCARIE GREA CU SOBOLANI ...............PUSCARIE G REA CU SOBOLANI.......... .....PUSCARIE GREA CU SOB OLANI...............PUSCA RIE GREA CU SOBOLANI..... ..........PUSCARIE GREA C U SOBOLANI............... PUSCARIE GREA CU SOBOLANI ...............PUSCARIE G REA CU SOBOLANI.......... .....PUSCARIE GREA CU SOB OLANI...............PUSCA RIE GREA CU SOBOLANI..... ..........PUSCARIE GREA C U SOBOLANI............... PUSCARIE GREA CU SOBOLANI ...............PUSCARIE G REA CU SOBOLANI.......... .....PUSCARIE GREA CU SOB OLANI...............PUSC
CONSTANTIN
19 Ian 2017

I S-A URCAT LA CAP CA E D IVA SI VA SFARSI CA AUROL ACII !
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray