2020-07-07 03:07

Udrea îl loveşte pe Mazăre

 |  18:29
Udrea îl loveşte pe Mazăre

Neînţelegerile dintre primarul Constanţei şi Ministerul Turismuluicontinuă. După ce, vineri, Radu Mazăre ieşise cu o serie de atacuri la adresaElenei Udrea, ieri a fost rândul ministerului să răspundă. Instituţia îl acuzăpe primarul Constanţei că a dat autorizaţie unor cluburi de noapte din Mamaia,deşi acestea nu respectă normele de punere în funcţiune. „Toateaceste situaţii de ilegalitate au fost fie generate de primărie, fie au fosttolerate de primăria Constanţa, care este singura instituţie cu atribuţii îneliberarea autorizaţiei de construcţie”, a declarat ieri purtătorul de cuvântal ministerului condus de Elena Udrea. Radu Mazăre esteun cunoscut iubitor al discotecilor de pe litoral. Pasiunea lui Mazăre pentrucluburi este atât de mare, încât l-a determinat să declare recent că, în loculunei frunze, el ar fi inclus ideea de distracţie şi fete frumoase în brandulturistic al României.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638939-04-03Parerea ta...

ANTONIA1984
09 Aug 2010

daca incepem sa formulam acuzatii impotriva lui mazare, ma tem ca lista nu se va incheia in veci.dar e bine cum procedeaza udrea. trebuie pus la punct fara drept de apel!
OANAB
09 Aug 2010

macar acum avem si noi o speranta ca cineva se gandeste la ce servicii sunt oferite. daca cineva va schimba lucrurile in Romania, Udrea este acea persoana.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz