2020-04-07 11:06

Udrea între tocuri şi vălul islamic

 |  18:23
Udrea între tocuri şi vălul islamic

După ce afost criticată pentru că a dus sinistraţilor din Săuceşti pantofi cu toc,ministrul Elena Udrea a fost lăudată pentru gestul său de o jurnalistă de la„The Independent”. „Când se întâmplă lucruri îngrozitoare, oamenii îşi pierdtemporar perspectiva viitorului. O pereche de pantofi frumoşi nu aminteştenumai de o altă lume; ci este şi o promisiune că va veni un moment când veiaparţine din nou acelei lumi”, este pledoaria făcută în sprijinul EleneiUdrea. O mare admiratoare a pantofilor,după cum se descrie pe blogul personal, jurnalista Joan Smith susţine că“tocurile înalte arată umanitatea”. În antiteză, ea critică purtarea vălulislamic, pe care îl consideră “inuman pentru femei”, indiferent de locul încare se află acestea.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638936-05-27Parerea ta...

MILYCA
19 Iul 2010

Merita si aceasta reabilitare macar din partea presei straine daca de la confrati nu se poate direct ci fortati de imprejurari ,,ca sa nu piarda stirea".
OANAB
19 Iul 2010

un adevarat ziarist a stiut sa prezinte lucrurile obiectiv si sa puna accent pe ceea ce s-a intamplat de fapt...au fost ajutati niste oameni carora inundatiile le-au luat totul...la noi trebuie sa existe doar comentarii rautacioase dictate de unii si altii
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine