2020-04-06 16:20

Udrea, stăpâna Bucureştiului pedelist

 |  18:49
Udrea, stăpâna Bucureştiului pedelist

După ce s-a instalat în fruntea celui mai bănosminister al Cabinetului Boc, Elena Udrea a pus mâna şi pe cea mai puternicăfilială a partidului - PDL Bucureşti. Conducerea democrat-liberalilor a decissă o numească pe Udrea preşedinte-interimar, iar Opoziţia o vede drept unpotenţial candidat pentru Primăria Capitalei.

Premierul Emil Boc a fost cel care a propus ieri, înşedinţa Biroului Permanent, ca Elena Udrea să preia frâiele organizaţiei dinCapitală, chiar dacă aceasta era plecată într-o vizită de lucru în Ungaria. El şi-aanunţat colegii că Liviu Negoiţă a decis să renunţe la această funcţie dinmotive personale. Surse din PDL ne-au declarat că în acel moment secretarul executivCostică Canacheu şi-a manifestat intenţia de a fi contracandidatul Elenei Udrea. “Vreau şieu”, a sărit pedelistul. Pentru a se decide pe mâinile cui va ajunge filialas-au trecut numele celor doi pe buletine şi s-a votat secret. La numărătoare,ministrul dezvoltării a câştigat detaşat, ea obţinând zece voturi, faţă de celetrei obţinute de Canacheu. Şase voturi au fost anulate. “Nu s-a prezentat niciun proiect, s-a ales între cele două persoane. Nu s-a prezentat un material înBPN despre modul în care vor revigora filiala”, ne-au dezvăluit sursele citate.Elena Udrea nu a dorit să comenteze numirea sa în noua funcţie, spunând că vaface acest lucru când se va întoarce în ţară.

Lovitură pentru Blaga şi Berceanu

Nominalizarea Elenei Udrea reprezintă şi o palmă laadresa celor doi miniştri care au fost consideraţi vinovaţi pentru pierdereaPrimăriei Generale. Vicepreşedintele Gheorghe Flutur a explicat că misiuneaministrului dezvoltării va fi aceea de revigorare a filialei, care a pierdutteren în faţa celor de la PSD şi PNL. Traian Băsescu le-a spus recentpedeliştilor că partidul are o problemă în Capitală, după ce Videanu a renunţatsă mai candideze pentru Primăria Generală, iar înlocuitorul său, Vasile Blaga,a pierdut în faţa lui Sorin Oprescu. Chiar dacă zvonurile privind preluareafilialei din Bucureşti au fost lansate în mass-media de mai bine de o lună,Elena Udrea s-a grăbit în primă fază să nege cu vehemenţă această mişcaresurpriză. “Nu ştiu dacă Liviu Negoiţă se va retrage, este prematur să discutămdespre acest subiect”, susţinea Udrea. “Situaţia de la nivelul organizaţiei dinCapitală trebuia să intre într-un ritm mai alert. Trebuiau să se mişte anumitelucruri”, a subliniat, pentru “Puterea”, liderul senatorilor PDL, Traian Igaş.

Vanghelie despre Udrea:

“E posibil să candideze la Primăria Capitalei”

“Se tot vorbea de ceva vreme că Elena Udrea va ajungeşefă peste PDL Bucureşti. Nu este o mare diferenţă pentru PSD dacă este Udreasau Negoiţă. Îi urez succes că este la început de drum. Sper ca de acum înaintesă analizeze mai bine problemele cu care se confruntă bucureştenii. Esteposibil să candideze şi pentru Primăria Capitalei în 2012. În viaţă trebuie săai însă grijă la ce îţi doreşti. Văd în această mişcare şi o decapitare a luiLiviu Negoiţă, un primar care a câştigat două mandate şi era foarte lăudat”, adeclarat, pentru “Puterea”, preşedintele PSD Bucureşti, Marian Vanghelie.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638936-06-07

Mai multe imagini:
Udrea, stăpâna Bucureştiului pedelist
zoom
Parerea ta...

MILYCA
20 Iul 2010

Da si merita sa fie primar si as prefera un primar ca Udrea în locul lui Oprescu. A promis autostrazi suspendate care au devenit ozn-uri. Macar Udrea ce promite aia face.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine