2020-04-06 15:33

Udrea trebuie să ceară voie privaţilor de la THR-TNS pentru a face lumină în cazul „Explore the Carpathian Garden”

 |  17:38
Udrea trebuie să ceară voie privaţilor de la THR-TNS pentru a face lumină în cazul „Explore the Carpathian Garden”

Ministerul Turismului susţine că încă nu a efectuat nici o plată cătrefirmele cărora le-a încredinţat contractul de branding. Cea mai bună dovadă aacestor afirmaţii este publicarea contractului dintre minister şi THR-TNF,firmele care au elaborat brandul turistic. Numai că pentru aceasta, ministerulare nevoie de acordul privaţilor. Ziarul „Puterea“ a solicitat oficial MinisteruluiDezvoltării o copie după contractul cu THR-TNS. Ministerul răspunde că pentruacestea are nevoie de acordul firmelor.

Ca urmarea solicitării dumneavoastră de informaţii vă comunicăm următoarele: Conformcontractului dintre MDRT şi asocierea THR-TNS, vom notifica pe cei din urmă cuprivire la solicitarea dumneavoastră de transmitere a contractului. Imediat cevom avea un răspuns din partea THR-TNS, vom reveni cu informaţii suplimentare”, esterăspunsul oficial al Ministerului Dezvoltării Regionale şi Turismului.

Reamintimcă Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului a lansat ieri brandul turistical României. Imaginea turismului românesc este ofrunză care seamănă izbitor de mult cu un logo de pe internet, care poate ficumpărat cu sume modice. Pentru întregul proiect de elaborare de brand,ministerul a acordat o sumă mult mai mare - 850.000 de euro.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638936-10-13

Mai multe imagini:
Udrea trebuie să ceară voie privaţilor de la THR-TNS pentru a face lumină în cazul 'Explore the Carpathian Garden”
zoom
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine