2020-02-19 18:38

Udrea vede cum mogulii încearcă o lovitură de stat

 |  19:12

Una dintre cele mai influente femei din politica mioriticăface în sfârşit lumină în cazul „Elicopterul”. Elena Udrea recunoaşte, în celedin urmă, că s-a deplasat de patru ori în interes de serviciu cu aerovehiculul privatşi că zborurile le-a plătit chiar ea. Aceasta se întâmplă după o serie dearticole ale ziarului „Puterea”. Publicaţia noastră forţase mâna ministrei săclarifice numărul de zboruri şi identitatea plătitorului pe care iniţial seferea s-o dezvăluie. Pe lângă răspunsul pentru „Puterea”, pe blogul eipersonal, Udrea îşi exprimă din nou nemulţumirile legate de mass-media. Şitrece lupta ei cu mogulii într-o etapă nouă. Ea îi acuză voalat pe DanVoiculescu şi Sorin Ovidiu Vîntu că încearcă o lovitură de stat prinintermediul trusturilor de presă pe care le controlează.

„Sunt în drumspre Braşov. Dedata asta, sunt în maşină, nu în elicopter, pentru a-i linişti pe cei de laziarul «Puterea».Ca să lămurim o dată şi pentru totdeauna această problemă: anul acesta am făcutpatru (4!) deplasări mari şi late cu elicopterul, toate plătite de mine. Dincare luna aceasta două – o dată la Alba Iulia şi, ieri, la Arad”, scrie ElenaUdrea pe blog un răspuns către “Puterea”. Din ziarul nostru aţi putut citi cumElena Udrea şi-a făcut un obicei din a se deplasa cu un elicopter privat,încercând să păstreze misterul plătitorului. Redactorii “Puterea” solicitaserăoficial Ministerului Dezvoltării Regionale şi Turismului informaţii desprezboruri, dar subalternii ministrei răspunseseră că nu au fost folosite fonduripublice pentru plata zborurilor şi din acest motiv ei nu ne pot oferi detalii.

Ameninţândmogulii: “Nu pot da lovituri de stat!”

Peblogul personal, Elena Udrea îşi duce în continuare războiul cu presa şi cupatronii mass-media. Ea face o afirmaţie într-un stil care până acum l-acaracterizat mai degrabă pe Traian Băsescu. Udrea îi acuză voalat pe DanVoiculescu şi SOV că încearcă o lovitură de stat prin intermediul presei pecare o patronează. “Ei bine, eu le spun acestor «stăpâni depresă» că nu vor avea câştig de cauză. Pentru că în România nu pot să facăchiar tot ce vor ei. Nu pot da lovituri de stat, nici prin intermediul preseişi nici prin partide politice nevolnice şi bine conectate la buzunarele dinspate ale respectivilor domni”, afirmă Udrea într-unmod specific şefului statului. Traian Băsescu declarase, în noiembrie 2008, că suspendareasa din funcţie, în 2007,a fost “o lovitură de stat mascată, îmbrăcatăîn propaganda specifică regimului trecut, dezinformarea populaţiei”, organizatăde Voiculescu, Hrebenciuc, Geoană şi Tăriceanu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638943-02-14Parerea ta...

VLAD.ADRIAN
04 Oct 2010

Ceea ce declara doamna Udrea este perfect adevarat iar trusturile de presa manipuleaza in masa si nu e bine.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine