2019-11-15 00:21

Uite cine vorbește! Dublul limbaj cu care baronul de Giurgiu, Niculae BĂDĂLĂU, încearcă să se cațere din nou spre vârful PSD

 |  11:46
Uite cine vorbește! Dublul limbaj cu care baronul de Giurgiu, Niculae BĂDĂLĂU, încearcă să se cațere din nou spre vârful PSD

Unul dintre cei mai aprigi contestatari ai lui Liviu Dragnea, în aceste zile, este baronul de Giurgiu, Niculae Bădălău, de curând reales șef al organizației județene a PSD.

Un maestru al dublului limbaj și al loviturilor piezișe în politică, Niculae Bădălău vorbea, joi seară, la un post de televiziune, despre ”cozile de topor ale PD în PSD”, cu trimitere clară la Liviu Dragnea.

Interesant este că tocmai Bădălău atinge acest subiect, ”uitând” că unul din oamenii săi de bază - actualul deputat de Giurgiu Elena Dinu - a venit în PSD din PDL (via PNL), cu doar două luni înaintea alegerilor care au trimis-o în Parlament.

Iar Elena Dinu face parte din ”garda veche” a PD-ului, unde a îndeplinit, de-a lungul timpului, și funcții de conducere…Deci, cine sunt ”cozile de topor” venite din PD?

Și tot despre dublu limbaj este vorba și în numeroasele intervenții ale baronului giurgiuvean în care se laudă cu numirea unor profesioniști în funcții-cheie. Să vedem cine sunt ”profesioniștii” numiți sau impuși de Bădălău, de-a lungul timpului:

1. Lucian Ioniță - subsecretar de stat în Ministerul Sănătății. Ioniță nu are absolut nicio treabă cu domeniul Sănătății, el fiind proprietarul unei ferme de vaci! Ce legătură are zootehnia cu sănătatea, numai Bădălău cunoaște. Curat profesionist!

2. Paul Claudiu Cotîrleț - fost șef al Departamentului Centenar După o carieră eșuată în fotbal, Cotîrleț este propulsat de același Niculae Bădălău în fruntea Departamentului Centenar, unde ar fi urmat să se ocupe de toate acțiunile organizate în țară pentru a marca cei 100 de ani de la Marea Unire. Fără nicio legătură cu domeniul și fără niciun fel de experiență. Cum a ajuns Cotîrleț acolo? Pus de… Bădălău. De ce? Pentru că Paul Cotîrleț fusese, anterior, șef de cabinet parlamentar al lui… NICULAE BĂDĂLĂU!

3. Ionuț Barbu – director OSIM Până să ajungă șef peste proprietatea intelectuală a României (motorul dezvoltării economice), Barbu nu lucrase nicăieri! Singura sa realizare era deținerea unei firme modeste de instalare a centralelor de apartament. Bădălău i-a ”văzut”, însă, ”potențialul” și l-a pus director la OSIM.

4. Răzvan Marica - director OSPA București, membru în Consiliul de Administrație Tarom. Despre Răzvan Marica nu se pot spune prea multe. Esențial este, însă, că Marica este… viitorul ginere al lui Niculae Bădălău, așa că este de înțeles de ce s-a zbătut Bădălău să îl impună în Consiliul de Administrație de la Tarom. Cât despre partea profesională, Marica a fost pus de Ministerul Agriculturii șef la OSPA – fără vreo experiență în domeniu – la angajare fiind detașat de la o firmă… fără activitate.

5. Ciprian Marica - director general adjunct DGASPC Giurgiu. Nu este o coincidență de nume cu Răzvan Marica; cei doi sunt frați, iar Bădălău își ajută familia, așa că, din samsar de terenuri în nordul județului, Ciprian Marica a ajuns director adjunct la ”Protecția Copilului”, evident, cu ”sprijinul” direct al aceluiași Niculae Bădălău.

6. Daniel Dinu – director DRDP București. Soțul Elenei Dinu – deputatul despre care amiteam la începutul articolului- venit – ca și soția sa – tot din PDL – și ”uns” rapid de Bădălău șef peste infrastructura din zona București, fără a avea vreo legătură cu acest domeniu de activitate. Pe lista ”angajărilor pe criterii de profesionalism” ale lui Bădălău mai apare și propriul său cumnat, angajat de Bădălău în Senatul României, în perioada când acest era vicepreședinte.

”Perla coroanei” este însă, Marian Mina, actual președinte al Consiliului Județean Giurgiu, nimeni altul decât finul lui Bădălău. Dintr-un simplu ”tăietor de bilete” la AND, Mina a fost propulsat de Bădălău șef al DRDP București (unde, ca și cei anterior menționați, nu avea nicio experiență în domeniu), ulterior fiind ”promovat” de nașul Bădălău la șefia Consiliului Județean Giurgiu. Mai mult decât atât, Bădălău s-a zbătut mult să îl aducă pe Mina în Guvern, pe un post de ministru. Și de aici a pornit, de fapt, dușmănia față de Liviu Dragnea, care a refuzat categoric numirea lui Mina ca ministru. Iată, așa dar, care este adevăratul profil al celui care vrea acum să preia conducerea PSD și care vorbește – non-stop – despre moralitate și profesionalism!


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-09-21Parerea ta...

EXCROCUL
21 Sep 2018

DE CAND E LUMEA SI PAMANTUL P O L I T I C A ESTE IN CELE MAI MULTE SITUATII CURVASARAIE, DEMAGOGIE, PROSTITUTIE, MIZERIE UMANA , ETC .............
MIKIM
21 Sep 2018

ASTEA SUNT ZDRENTELE CARE VOR SA CONDUCA ROMANIA!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray