2020-07-05 20:25

Ecaterina Andronescu cere DEMISIA de urgență a lui Liviu Dragnea și a Vioricăi Dăncilă

 |  15:34
Ecaterina Andronescu cere DEMISIA de urgență a lui Liviu Dragnea și a Vioricăi Dăncilă

Senatorul PSD, Ecaterina Andronescu, a trimis o scrisoare deschisă către membrii PSD, în care le explică că violențele din Piața Victoriei au fost picătura care a umplut paharul. Andronescu îi cere în mod deschis demisia lui Liviu Dragnea.

”SCRISOARE DESCHISĂ

S.O.S. PSD

”Urgența și dramatismul acestor zile fierbinți de august, când ne aflăm deja în al 12-lea ceas, când încă mai putem face ceva pentru a ne salva ca țară și ca partid de la un dezastru major, spre care ne îndreptăm vertiginos, ca membru loial al PSD, ca profesor și ca cetățean al României, fac un apel cât se poate de responsabil la toți colegii factori de decizie în acest moment ai PSD, la toți cei care odată au ocupat asemenea poziții în PSD și la Președintele actual al PSD domnul Liviu Dragnea „să nu dăm foc” țării și PSD-ului.

Ceea ce se întâmplă în acest moment în PSD și în țară nu este în regulă, s-a mers și s-a ajuns totuși prea departe, iar noi, cei din PSD, ca partid de guvernare, ne place sau nu, va trebui la un moment dat să decontăm absolut toate facturile acestei situații critice.Nu ne putem ascunde tot timpul de responsabilitate și să dăm vina pe alții.

Noi am fost votați să guvernăm, nu să ne plângem și să dăm vina pe alții, avem obligația față de țară și față de toți membrii PSD să fim un partid responsabil și să nu îi dezamăgim.

Dragi colegi din PSD, vă rog să fim obiectivi și realiști. Nu întâmplător am ajuns în această situație. De când există partidul acesta, noi am avut cele mai profesioniste guverne, iar în componența lor au făcut parte cei mai buni experți și profesioniști din țară.

Partidul a avut și are resurse umane de foarte mare calitate și specialiști adevărați, dar din nefericire componența actualului guvern nu este expresia PSD-ului și nu reprezintă nivelul și capacitatea profesioniștilor din partidul nostru.

Se poate compara acest guvern cu guvernele anterioare ale PSD-ului? Se poate compara acest guvern cu guvernele Văcăroiu, Năstase sau Ponta? Nu, în niciun caz. Acest guvern nu mă reprezintă nici pe mine, nici pe dumneavoastră, dragi colegi, nici PSD-ul, nici România. Acest guvern este expresia unei singure persoane, ceea ce nu este în regulă.

În acest moment dăm motive și ocazii gratuite opoziției și adversarilor noștri politici să ne atace și, ce este și mai dureros, dăm motive solide poporului să se alieze cu adversarii noștri politici și să se ridice împotriva noastră.

Este momentul să ne trezim și să luăm în serios responsabilitatea majoră pe care ne-a încredințat-o poporul: SĂ GUVERNĂM ȚARA. Dar, pentru a atinge acest obiectiv, noi cei din PSD trebuie să facem urgent două lucruri:

1. Să venim în cel mai scurt timp cu un Prim-ministru și un guvern PSD de super profesioniști și să guvernăm țara, iar partidul are suficienți specialiști pentru un asemenea guvern.2. Pentru binele României și pentru binele PSD-ului, președintele partidului trebuie să facă un pas în spate, să dea dovadă de responsabilitate și maturitate și să facă un act de mare curaj și demnitate politică și să se retragă din fruntea partidului. Motivele sunt suficiente, le știm cu toții și nu le voi expune acum.

Dacă lucrurile acestea nu se vor întâmpla acum, urgent, vom pierde guvernarea, iar noi ca partid vom ajunge la dezastru, iar în locul unui guvern PSD de profesioniști, pe care am putea să îl avem, ne vom trezi iar cu un guvern de amatori, cum am mai avut, iar țara, în an de Centenar, se va duce și ea înspre prăpastie, spre disperarea noastră și bucuria multora care nu ne vor puternici, uniți și consolidați în slujba României.

Dragi colegi PSD-iști de bună credință, bine intenționați, responsabili și iubitori de țară și de neam, ACUM este momentul testului nostru de maturitate!

Avem obligația și datoria să lăsăm copiilor și copiilor copiilor noștri o țară frumoasă, prosperă, sigură, democratică și puternică.Dumnezeu să binecuvânteze România!Cu toată prețuirea,

Ecaterina Andronescu”, arată Ecaterina Andronescu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-08-14Parerea ta...

PSD
14 Aug 2018

Cel mai simplu :oamenii sanatosi la cap din psd sa-l dea afara pe dragnea.deja va puneti in pericol cei care il sustineti pe dragnea.veti vedea cum acest criminal a angajat in jandarmerie in ultimul timp interlopi si barausi plus multi altii neaveniti si a dotat jandarmeria cu gaze arme munitie masini ca sa poata sa -l apere pe acest dement.verificati cati angajati sunt in jandarmerie si cati bani au cheltuit in ultimele luni pe gaze munitie masini de interventie costume speciale.
IN AFARA LEGII.
14 Aug 2018

Curatenia se face din interior. Iata o minte lucida cu toate pacatele ei , care vrea binele psd. Si Catalin Ivan a cerut excluderea psd din internationala socialista. Este momentul ca in baza semnaturilor depuse la Parchetul General de cateva zeci de mii de persoane in luna februarie sa se urgenteze SCOATEREA IN AFARA LEGII A ORGANIZATIEI MAFIOTE PSD SI ARESTAREA GIO draknea, serban, nicolicea, olguta, dan, dancila, rirea, stanescu, iordache, badalau, codrin.
@PSD
14 Aug 2018

Fiti uniti si lasati cozile de topor In secunda2 de la schimbarea primului -ministru si a conducerii psd Iohannis v a chema noua conducere la el ,le va da indicatii cu amenintariPrimul lucru ,schimbarea legilor ofshore in favoarea strainatatii !!!vor fi schimbate pe rand si aduse cum le a facut Macovei a legilor justitiei ,Anularea legilor salarizarii si a legii pensiilor In urmatoarele zile va urma cumpararea pe miliarde de euro de avioane second hand si arme expirate cum a mai facut iohanis si ciolos fara consultarea parlamentului incalcand cu buna stiinta toate legile democratiei
@@PSD
14 Aug 2018

Ai creerii spalati de propaganda anti -romaneasca a puscariasilor felix si ghita.Cred ca esti un beneficiar al privilegiilor ciumatilor rosii care va cumparat constiinta cu doi arginti si aia nesustenabili. De unde ia olguta 15 miliarde pentru noua pseudo-lege a pensiilor ? Cat mai indurati minciunile unui puscarias care va mituieste ca sa poata scapa el de puscarie si camarila lui ?
TRADATORI DE TARA
15 Aug 2018

Sa duca dracu de tara si oameni ei , lasi .Pentru un procent de 1 / 100 in plus , en descreerat si gasca lui de mafioti distruge tara din nou . Prafu sa se aleaga de tara si patriotism Roman . Mai bine aleg UDMR le viitoarele alegeri . FASCISTILOR
AI BELITO BELINI
15 Aug 2018

MAI BINE TRAIASCA UNGARIA MARE , DE CIT CU TRADATORI DIN GASCA TELEOMAN
CA-N '89 ,, HULIGANIIII..."
16 Aug 2018

Pt. ,, ISPRAVA " asta ,, huliganii " au fost un RĂU necesar ; fără FILMUL = O; ,,filozofii " latră da' nu ,,MUȘCĂ" !!!
CETATEANU
17 Aug 2018

ACTUALA ASA ZISA CLASA POLITICA ALCATUITA DIN GRUPARI INFRACTIONALA DE CRIMA ORGANIZATA , care a distrus ROMANIA in numele tranzitiei catre democratie, TREBUIE ARUNCATA LA GROAPA DE GUNOI A ISTORIEI , iar mafiotii precum MIRCEA PASCU, PARLAMENTARU MITRALIERA , DREAKNEA, OPRISAN, BADALAU, NORICA NICOLAE, OLPUTA VASILESCU, CIORDACHE, AUTO NICOLAE, ZGUBILITICU NICOLICEA, PROSTITUATUL TARICEANU, NIMFOMANA FIEREA, MARINELII PANDELI SI BASE, ETC TREBUIE CERCETATI PENTRU NENOROCIRILE COMISE IMPOTRIVA POPORULUI SI SA LISE CONFISTE AVERILE ILICITE PANA LA AL PATRULEA NEAM. ACELASI PROCEDURI SA LI SE APLICE SI CELOR DIN JUSTITIE, POLITIE, SERVICII SECRET ETC , CARE AU APARAT SI FAVORIZAT HOTIA SI CLEPTOMANIA IN ROMANIA SI NU AU PROMOVAT MERITOECRATIA. Drept urmare pentru a salva TARA de la pieire SUNT NECESARE ALEGERI ANTICIPATE TOTALE GENERALE (parlamentare nationale si pt parlamentul europen, locale si prezidentiele ).
CETĂȚENE,
17 Aug 2018

EȘTI CEL MAI TARE PRIN COMENTARIUL TĂU! SUBSCRIU!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz