2019-10-23 22:08

Ultima decizie a lui TUDOSE. Pe cine a numit secretar general al Guvernului chiar înainte de a părăsi postul de PREMIER

 |  15:17
Ultima decizie a lui TUDOSE. Pe cine a numit secretar general al Guvernului chiar înainte de a părăsi postul de PREMIER

Ioana Andreea Lambru a fost numită în funcţia de secretar general al Guvernului, printr-o decizie semnată de premierul Mihai Tudose, publicată marţi în Monitorul Oficial, informează Agerpres.

Aceasta deţinea funcţia de secretar general adjunct al Guvernului. Ea o va înlocui în funcţie pe Roxana Cezarina Bănică. Roxana Cezarina Bănică a fost eliberată, la cerere, din funcţia de secretar general al Guvernului, potrivit unei alte decizii publicate în Monitorul Oficial. Tot marţi, la cerere, au mai fost eliberaţi din funcţii Elena Repede - director de Cabinet al prim-ministrului, cu rang de secretar de stat, în cadrul aparatului propriu de lucru al premierului; Aurelian Felix Rache, consilier de stat la Departamentul pentru strategii guvernamentale din cadrul aparatului de lucru al Guvernului; Daniela-Meri Mocanu, consilier de stat în cadrul aparatului propriu de lucru al prim-ministrului. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-01-16Parerea ta...

ANONIM
16 Ian 2018

Dragnea și-a pus o „fostă” secretar general al Guvernului! Presa a scris că împreună „testau” noaptea vilele de protocol.
LEVST.
18 Ian 2018

Frumoasa fata... Desigur daca poza este recenta, femeile "se trec" mai repede, mai ales daca pierd prea multe nopti si nu-si permit sa recupereze ziua(cu soileala)...Are aceasta fatuca o pagina personala cu fotografii, as vrea sa o vizitez...Cat despre numire, ce sa mai vorbim, sa fie ea o exceptie si sa fi fost numita pe merite, insa tare-mi e teama ca numirea a fost facuta fie la cererea lui dragnea, pare-se un ex., fie ca si-o fi bagat si Baphomet ...coada...
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray