2020-02-28 21:28

ULTIMA ORĂ: Alianța USR-Plus poate CANDIDA la europarlamentare

 |  20:58
ULTIMA ORĂ: Alianța USR-Plus poate CANDIDA la europarlamentare

Victorie pentru Dan Barna și Dacian Cioloș. Înalta Curte de Casație și Justiție a anulat decizia BEC și astfel Alianța USR-Plus poate candida la europarlamentare.

Sentința a fost pronunțată de un complet de trei judecători. Decizia e definitivă, nu poate fi atacată.

Biroul Electoral Central (BEC) a respins joi cererea de înscriere în cursa pentru alegerile europarlamentare din luna mai a Alianţei USR-PLUS. Motivul invocat: Dacian Cioloş şi Dan Barna nu figurează ca preşedinţi în Registrul partidelor politice.

Astăzi, Alianţa USR-PLUS anunţa că contestaţia a fost pregătită de o echipa de şase jurişti şi avocaţi din partea celor două partide şi că are 18 pagini. De asemenea, Dan Barna preciza că indiferent de decizia Înaltei Curţi, partidul va merge mai departe, transmite Adevarul.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-03-08Parerea ta...

ALOO
09 Mar 2019

veniti cu programe si oameni seriosi nu cu slogane.lucruri pragmatice.benzina este la un pret prohibitiv,energie,gaze,caldura la preturi aberante.pensii speciale de 660 milioane vechi lei pe luna,jandarmeria desfiintata,cna,anre,cncd,cnair ,asf ,ccr desfiintate.parazitii si mafiotii din ministere afara.taxele locale au fost marite sa-si umple burdihanele primarii hoti. toti se cearta dar nu vin cu programe clare .si sa garanteze pentru ele .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine