2019-11-13 23:03

Ultima oră! Ana Birchall a preluat interimatul la Justiție

 |  10:10
Ultima oră! Ana Birchall a preluat interimatul la Justiție

După lupte crâncene, mandatul lui Tudorel Toader a luat sfârșit, după ce miercuri demisia sa a fost publicată în Monitorul Oficial. Noul ministru este Ana Birchall.

Ana Birchal a preluat joi mandatul de ministru interimar al Justiției, fiind a doua oară când vicepremierul ocupă această poziție. Aceasta a mai deținut aceeași funcție în februarie 2017, după demisia lui Florin Iordache.

Ea a ajuns, joi dimineață, la Ministerul Justiţiei, acolo unde urma să preia prerogativele de ministru interimar.

Ana Birchall este ministru interimar al Justiţiei după ce Klaus Iohannis a respins nominalizarea făcute de către PSD, în persoana lui Eugen Nicolicea, după ce Tudorel Toader a demisionat.

PSD i-a retras sprijinul lui Tudorel Toader după ce acesta a refuzat să emită o ordonanță de urgență pentru modificarea codurilor penale, deși anunțase anterior că aceasta este în lucru.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-04-25Parerea ta...

Doresc sa comentezMAI VECHI...

Votul contra justiției Primul primar proaspăt ales dintre cei conisderați „penali” care primește vești proaste de la justiție este Mircia Muntean, de la Deva. Înalta Curte de Casație și Justiție l-a condamnat la șase ani de închisoare, doi din sentința de acum, pentru că a produs un accident de circulație beat fiind, și patru dintr-o pedeapsă cu suspendare primită în 2013, pentru abuz în serviciu
12 Iun 2016

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray