2019-10-15 06:53

DNA: Daniel Barbu, candidat ALDE la europarlamentare, urmărit penal

 |  13:25
DNA: Daniel Barbu, candidat ALDE la europarlamentare, urmărit penal

Vești proaste înainte de Paște pentru Călin Popescu Tăriceanu. Daniel Barbu, candidatul pentru o funcție de europarlamentar este urmărit penal.

Daniel Barbu, fost președinte al Autorității Electorale Permanente este urmărit penal de procurorii DNA, în dosarul lui Mircea Drăghici, trezorierul PSD. Daniel Barbu ocupă locul doi pe lista ALDE pentru alegerile europarlamentare.El este acuzat de procurori că în perioada cât a fost șef la AEP nu a urmărit cum se cheltuie banii primiți ca subvenție de către partidele politice.

Fostul preşedinte al Autorităţii Electorale Permanente Daniel Barbu este urmărit penal de către Direcţia Naţională Antocorupţie (DNA) pentru ”neurmărire conform legii a respectării destinaţiei subvenţiilor”, în dosarul în care trezorierul PSD, Mircea Drăghici, este cercetat pentru delapidare şi utilizarea subvenţiilor în alte scopuri decât cele pentru care au fost acordate. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-04-24Parerea ta...

ANONIM
24 Apr 2019

UN SOBOLAN CU OCHELARI batjocoreste viitorul unui popor PREA rabdator si tolerant...........
GHITA BIN LADEN CIUMA ROSIE
24 Apr 2019

asta a mai fugit o data disperat cand au incercat sa-l linseze oamenii suparati...ha ha ha poate se mai intalneste cu mister LYNCH
INCURCATURA MATELOR
24 Apr 2019

GHERTOI ROSU VOPSIT , BANI FARA CULOARE DE LA STAT . INPUSCATI IN GURA
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray