2020-02-28 17:59

SURPRIZĂ în executiv: DEMISIE de ultimă oră în Guvernul Dăncilă

 |  23:07
SURPRIZĂ în executiv: DEMISIE de ultimă oră în Guvernul Dăncilă

Viorica Dăncilă a mai fost părăsită de un consilier. ​Luni a demisionat din funcție un consilier de stat în Cancelaria prim-ministrului, Viorica Dăncilă semnându-i în aceeași zi demisia.

Este vorba de Ramona Ioana Brynseels care fusese numită în funcție în decembrie 2018, de către premierul Dăncilă. Ramona Ioana Bruynseels, fostă Lohan, a fost secretar de stat în cadrul Secretariatului General al Guvernului, pe vremea fostului premier Mihai Tudose. Când a ajuns premier Dăncilă, a demis-o pe Bruynseels din funcție, dar apoi a luat-o consilier de stat în Cancelaria primului-ministru, în decembrie 2018.     Ea  s-a ocupat de relația cu mediul de afaceri. Este căsătorită cu Dominic Bruynseels, președinte executiv al subsidiarei românești a băncii americane First Bank (fostă Piraeus Bank).     În luna martie, Roxana Popa, consilieră a premierului Viorica Dăncilă, şi-a anunţat, pe Facebook, demisia de la Guvern şi din PSD. Ea era precepută ca o apropiată a primului-ministru.

Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-05-28Parerea ta...

VIN OAMENI VERZI - ROSI .
27 Mai 2019

GUVERNUL BOLSEVIC MARIONETA MEGALOMAN CU 28 MINISTERE SI ZECI DE AGENTI FANTOMA CU SALARI SI PENSII SPECIALE .NISTE EXCROCI DE BANDA ORGANIZATA MAFIOTA
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine