2020-04-10 02:26

ULTIMA ORĂ: Dragnea și Tăriceanu, întâlnire de TAINĂ. Care e tema discuției

 |  16:14
ULTIMA ORĂ: Dragnea și Tăriceanu, întâlnire de TAINĂ. Care e tema discuției

Liderii coaliției de guvernare, Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu discută la această oră într-o ședință ferită de ochii publicului, relatează Digi24. Întâlnirea nu are loc la Parlament, ci la o vilă din Capitală.

Pe agendă se află fondul suveran de investiții și OUG 114, numită și „ordonanța lăcomiei”.

Președintele Senatului vrea să-i propună lui Liviu Dragnea să fie mai flexibil când vine vorba despre anumite modificări ale ordonanței, pentru că toată lumea critică OUG 114.

Pe de altă parte, Liviu Dragnea și premierul Viorica Dăncilă merg vineri la Bruxelles pentru a participa la congresul socialiștilor europeni. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-02-20Parerea ta...

ANONIM
20 Feb 2019

Cei doi borfasi pun la cale cum sa scape de puscarie !!!!! Sau mai distrug ceva din institutiile statului. Mafia psd-alde UCIDE !!!!!!!!!!
ANONIM
20 Feb 2019

Este exact invers Mafia nazi ucide Ucide copii la Colectiv ,ucide oameni nevinovati prin puscarii,ucide copii pentru organe
Bă ANONIMILOR!
21 Feb 2019

Dacă vă spun că noi suntem de vină....TOȚI care am votat cu ăștia! Noi le-a dat PUTEREA de a se răhăți în capul nostru, distrugând orice speranță, TOT! Sunt prea multe de spus și DEGEABA! LUMEA E PLECATĂ CU MINTEA PE COCLAURI, ADICĂ PRINSĂ ÎN MATRIX! ACOLO de dedulcește la toate prostiile, chiar dacă nisipurile mișcătoare o trag în jos...
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine