2020-07-15 22:17

ULTIMA ORĂ: Eugen Teodorovici primește un nou PORTOFOLIU în Guvern

 |  17:15
ULTIMA ORĂ: Eugen Teodorovici primește un nou PORTOFOLIU în Guvern

Premierul Viorica Dăncilă a anunţat că CEx al PSD a decis ca Eugen Teodorovici să fie propus interimar pentru funcţia de vicepremier, în locul lui Viorel Ştefan, care îşi începe, de la 1 iulie, mandatul ca membru al Curţii de Conturi Europene.

„Al doilea punct pe ordinea de zi este cel de vicepremier interimar. Este vorba de portofoliul care va rămâne vacant după 1 iulie, în urma plecării cu Viorel Ştefan la Curtea europeană de Conturi. Atunci trebuie să asigurăm un interimat până la mijlocul lunii iulie, când vom face o evaluare a ministerelor, a punctelor din programul de guvernare îndeplinite pe fiecare minister în parte şi bineînţeles vom veni cu propuneri pentru cele două portofolii de vicepremier, mă refer la cel pentru parteneriate strategice şi cel pentru economie, vacant în urma plecării lui Viorel Ştefan”, a afirmat Viorica Dăncilă, conform Mediafax.

„Am supus la vot ca acest portofoliu să fie deţinut de Eugen Teodorovici, având în vedere că este ministru de Finanţe şi că este un portofoliu economic”, a completat şeful Executivului.

Guvernul a anunţat, marţi, că mandatul de vicepremier lui Viorel Ştefan se încheie, urmând ca de la 1 iulie să devină membru al Curţii de Conturi Europene, pentru o perioadă de 6 ani. Acesta a demisionat şi din funcţia de deputat, fiind înlocuit de Laura Georgescu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-06-28

In legatura cu acest articol...

Ioan Mircea Pașcu, PROPUNEREA PSD pentru funcția de COMISAR european

E DEFINITIV: Sebastian Ghiță a fost ACHITAT într-un dosar penal

E din nou SCANDAL: Decizii de ultimă oră în Cex PSD. Și-au RETRAS candidaturile
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz