2020-06-07 00:35

Gabriel Vlase, propus de Iohannis pentru conducerea Serviciului de Informaţii Externe

 |  12:10
Gabriel Vlase, propus de Iohannis pentru conducerea Serviciului de Informaţii Externe

Preşedintele Klaus Iohannis a transmis joi, o scrisoare preşedinţilor celor două Camere ale Parlamentului, în care propune numirea în funcţia de director al Serviciului de Informaţii Externe a deputatului PSD Petru-Gabriel Vlase.

Potrivit unui comunicat transmis de Administraţia Prezidenţială, Klaus Iohannis, a transmis joi, în temeiul art. 65 alin. (2) lit. h) din Constituţia României, o scrisoare preşedinţilor celor două Camere ale Parlamentului, în care propune numirea în funcţia de director al Serviciului de Informaţii Externe a lui Petru-Gabriel Vlase.

Petru-Gabriel Vlase este vicepreşedinte al Camerei Deputaţilor, membru al Comisiei pentru apărare, ordine publică şi siguranţă naţională şi membru al Comisiei speciale comune a Camerei Deputaţilor şi Senatului privind analizarea şi actualizarea cadrului normativ cu incidenţă în domeniul securităţii naţionale, arată Administraţia Prezidenţială. Petru-Gabriel Vlase este absolvent al Colegiului Naţional de Apărare, Universitatea Naţională de Apărare, al Colegiului Superior de Securitate Naţională, Academia Naţională de Informaţii şi doctor în ştiinţe militare şi informaţii, Academia Naţională de Informaţii.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-06-14Parerea ta...

ANONIM
14 Iun 2018

ROMANIA TARA DIN LUMEA A TREIA ,TRIBALA, ................
ANONIM
14 Iun 2018

SA VEZI CE CREDIBILITATE AVEM NOI , IN LUME . TRADARE , TRADARE , DAR SA STIM SI NOI . UITE ASA SA FURAT TOATA TARA . CINE FURA MAI MULT , ARE PUTERE
NEGRO
15 Iun 2018

Aceasta numire marcheaza cedarea Presedintiei in fata dictaturii PSD-ALDE. Ingenuncherea serviciului de inteligenta extern de cleptocratia PSD (domnul Vlase este creatia lui Viorel Hrebenciuc, inculpat ca si el in dosarele retrocedarior fasificate!). Cedarea fara lupta a institutiei prezidentiale in fata tavalugului PSD-ALDE e un semnal urat pentru Romania. Dictatura si hotia ne arunca in prapastia barbariei tarilor din Estul Europei anihilate de oligarhii proveniti din agentii marelui KGB. Vor continua cu propaganda sorosista si tefelista pentru oamenii lor hraniti cu micii din Padurea Cacana, in timp ce Tara va fi scoasa incet incet din Comunitatea Europeana care a inceput deja sa le puta urat cleptocratilor Dragnea si Tariceanu si acolitilor lor. Este o lucratura a actulului PSD dusa din 1989 pana azi, iar acum manifestata direct, fara nici o preocupare pentru vreo mascare cat de cat de delicata a democratiei. Romania a cazut la picioarele lor, presedentia se preda, iar legile junglei intra inccet, incet in vigoare, o data cu mercenariatul direct al Curtii Constitutionale, aservita geambasului de Teleorman. Nadajduim, totusi, ca nu pentru mult timp. Inca mai avem incredere in mintea romanului, cea de pe urma.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine