2019-10-17 13:40

ULTIMA ORĂ: Guvernul ANULEAZĂ ceremonia de primire a premierului japonez Shinzo Abe

 |  10:07
ULTIMA ORĂ: Guvernul ANULEAZĂ ceremonia de primire a premierului japonez Shinzo Abe

Guvernul a decis să anuleze ceremonia de primire oficială a prim-ministrului japonez Shinzo Abe, potrivit România TV, in contextul in care premierul Tudose si-a prezentat demisia cu o zi in urma.

Oficialul trebuia să fie întâmpinat de premierul demisionar , Mihai Tudose, însă acesta din urmă şi-a delegat atribuţiile către vicepremierul Paul Stănescu. Astfel că, potrivit primelor informaţii, pentru că Tudose a refuzat să asigure interimatul, Shinzo Abe va fi primit de Paul Stănescu, cu care va avea şi o discuţie oficială.

Aflat în turneu în Europa, premierul Japoniei, Shinzo Abe, ajunge astăzi la București. Este primul şef al unui guvern japonez care vizitează România, potrivit stiripesurse.ro.

"Voi extinde graniţele diplomaţiei japoneze, confirmând în acelaşi timp coordonarea noastră strânsă asupra problemei Coreei de Nord şi altor chestiuni presante cu care se confruntă comunitatea internaţională”, a declarat Abe recent, la o întâlnire între guvern şi coaliţia la putere, a formaţiunii sale Partidul Liberal Democrat cu partidul mai mic Komeito.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-01-16Parerea ta...

HADRIAN
16 Ian 2018

Guvernul excrement PSD-ALDE nu poate primi reprezentantul lumii civilizate pe teritoriul Romaniei. Elementele KGB-iste ale fostului PCR nu se pot intalni decat cu figuri de teapa domnilor Dragnea si Tariceanu: respectiv V. Putin, Viktor Orban sau Kim jong-un. O asemenea coalitie cu asemenea lideri ai Romaniei de dupa alegerile din 2016 pana azi nu se pot apropia in nici un chip de lumea buna. Coalitie de interlopi urmati grupat de zombi politici! De azi inainte sa ne gandim la anticipate. Iar romanii cu creier sa ia in serios politica. Altminteri submediocrii profitori reusesc cu succes sa ne scoata din lumea civilizata. Asa ne trebuie! Somnul natiunii a nascut monstrii PSD-ALDE! Duca-se-n pustii!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray