2020-03-29 12:58

ULTIMA ORĂ: Guvernul Orban a fost ÎNVESTIT de Parlament

 |  16:57
ULTIMA ORĂ: Guvernul Orban a fost ÎNVESTIT de Parlament

România are un nou Guvern învestit de Parlament. Cabinetul Ludovic Orban a primit 240 de voturi favorabile și va conduce țara în următoarea perioadă, conform Digi24.

Pentru cabinetul condus de liderul PNL au votat senatorii și deputații liberali, USR, UDMR, PMP, ALDE, ai minorităților și câțiva dintre parlamentarii PSD și Pro România.

„Vă mulțumesc că sunteți prezenți la procedura de învestire a unui nou guvern, după succesul moțiunii de cenzură”.

„Nu-mi amintesc ca în 30 de ani o astfel de ședință să fie boicotată de două partide. Cei care fac asta sunt părtași la toate nenorocirile care se fac acum la Guvern și în toate ministerele. Felicit pe toți parlamentarii care ne susțin, mai ales pe cei ce nu fac parte din partidele care au anunțat că susțin guvernul. O mulțumire specială deputaților minorităților naționale”.

„Moțiunea de cenzură a pus capăt unei guvernări care a făcut mult rău României. Trebuie să începem un drum nou, al reconstrucției și al refacerii unității, care să reașeze țara pe traiectoria euroatlantică”.

„Acest guvern are un mandat limitat. Tot ceea ce am inclus în programul de guvernare pleacă de la această constrângere. Avem de luat măsuri urgente, care nu pot fi luate decât de un guvern legitim. Uitați-vă ce se întâmplă în mine, pentru că Guvernul nu a catadicsit sădea ordonanța care să le dea posibilitatea să pună ceva pe masă după închiderea minelor. Primăriile riscă să rămână fără bani pentru cheltuielile fundamentale. Există întârzieri în plata indemnizațiilor pentru persoanele cu dizabilități.

Este urgentă adoptarea unei rectificări bugetare. Vine iarna, pregătirea este dezastruoasă. Nu s-a făcut aproape nimic, ministrul demis Cuc e ocupat să-i asigure un post lui Narcis Neaga de la CNAIR”.

„România a rămas ultima țară ce trebuie să nominalizeze comisar european. Fostul premier s-a încăpățânat să mențină propuneri care ne-au făcut de râs”.

„Există necesitatea elaborării Bugetului de stat pentru 2020, termenul e pentru 15 noiembrie”.

„Pilonii politicii noastre externe sunt foarte clari: parteneriatul cu SUA și consolidarea, întărirea rolului în UE, în așa fel încât România să devină o țară care contează la nivel decizional. Mai mult decât atât, trebuie să ne consolidăm integrarea în NATO”.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-11-04Parerea ta...

PARAIPAN
04 Noi 2019

SA ITI FIE RUSINE ...SI CELOR DIN SUBORDINEA LUI ...NISTE SLUGI !!!
COMISARUL PARAIPAN
04 Noi 2019

foarte bine ca a fost investit.(cel de deasupra e o clona nesimtita)
PARAIPAN
04 Noi 2019

Clona e măta care a facut un avorton ca tine....ALUPIGUS
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine