2019-10-15 07:25

ULTIMA ORĂ! Întâlnire Liviu Dragnea - Viorica Dăncilă la Parlament

 |  15:07
ULTIMA ORĂ! Întâlnire Liviu Dragnea - Viorica Dăncilă la Parlament

Premierul Viorica Dăncilă are o întâlnire, la această oră, cu preşedintele PSD, Liviu Dragnea, la biroul acestuia de la Camera Deputaţilor. La discuţie participă şi ministrul Muncii, Lia Olguţa Vasilescu.

În urmă cu o săptămână, preşedintele Klaus Iohannis a avut o întâlnire, la Palatul Cotroceni, cu Viorica Dăncilă şi Lia Olguţa Vasilescu, la finalul căreia Administraţia prezidenţială a dat publicităţii un comunicat în care se arăta că preşedintele Klaus Iohannis a atenţionat Guvernul asupra faptului că, după primele trei luni de aplicare, efectele noii legislaţii privind salarizarea personalului plătit din fonduri publice arată că legea se află în contradicţie cu principiile egalităţii şi predictibilităţii de la care a emanat, în condiţiile în care s-a intervenit cu excepţii punctuale pentru diferite categorii de personal, ceea ce anulează inclusiv caracterul unitar al intenţiei legislative, , informează News.ro.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-04-11Parerea ta...

ENEAS
11 Apr 2018

In foto, Bidineaua si Rustemu,traditionale din judetul Teleorman!In interpretarea unica a Trupei Teleorman de la Casa de Cultura din Videle!!
ANONIM
11 Apr 2018

BOU SI VACA .........................
TRADATORI DE TARA
11 Apr 2018

HA , HA , SE PUPARA PE DINTI . PESTE 2 ANI LA ALEGERI NU MAI AU CETATENI IN TARA SI FAC 200 DE MINISTERE . PLUS 5000 DE PARLAMENTARI SI SENATORI . FIECARE CU 10 CONSILIERI , 10 SECRETARE SI 20 SOFERI DE MERTANE A 200 000 EURO FIECARE .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray